![]() |
Alıntı:
A kleberson rico - delgado :::::::::::::::::::: |
cok iyi anlasıp super maclar izletecekler |
medyanın oyunu bunlar.ricardinho'ya hemen "brezilyanın en sevilmeyen oyuncusu die" bok attılar.tamam öyle seçilmiş olabilir ama bunu niye ön plana çıkarıp da futbolunu ön plana çıkarmıolar anlamadım. |
ne buya adam daha gelmeden bu o rakip yok su ona rakip takimin icinde ikilik yaratmaya calisiyorlar niye rakip olsunlar birbirlerine ne guzel yan yana oynarlar onemli olan BESIKTAS'in basarisi |
böyle sey demez delgado.. adam durduk yerde niye gersin ortami.. adi ezik medyasi kiskaninda catlayin |
evet böyle şey gerçekten olamaz delgado kendi takım arkadaşı olacak kişi için böyle bahsadeceğini zannetmiyorum kesin ezik medyanın işidir bu ne yaparlarsa yapsınlar ŞAMPİYONNNNNN BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ |
hepimize hayırlı olsun insallah |
her zaman böyledir bu işler takım da düzen oturmaya başladıysa çomak sokmaya çalışırlar ama bu seneki kolej havası bozulmaz gibi geliyor bana |
war mı böyle bişey ya. bi haberin başlığına bak bi de kendisine. bişe derdim ama burda olmaz |
yaa buda adi basının bi oynu takım içinde huzursuzluk çıkarmak isitiyolar arkadaşlar urasmayalım bunlarala yaa.. |
Türkiye`de Saat: 14:32 . |