![]() |
cevher ve derya BEŞİKTAŞ'ta Basketbolda imza şov Beşiktaş Basketbol Takımı transferde hız kesmiyor. Siyah-Beyazlı takım, iki genç oyuncuya daha imza attırdı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, Darüşşafaka'dan Cevher Özer ile 1 yıllık, Ülkerspor'dan Derya Yannıer ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. 1983 Manisa doğumlu Cevher Özer, geçen sezon Darüşşafaka'da 30 maçta görev aldı ve 710.49 dakika sahada kaldı. 2.05 m boyunda olan ve forvet mevkiinde oynayan başarılı oyuncu, maç başına 9.13 sayı ve 5.83 ribaunt ortalamasıyla oynadı. Darüşşafaka formasıyla toplam 175 ribaunt alan genç oyuncu, bunların 58'ini hücum, 117'sini de savunma ribauntu olarak istatistiklerine yazdırdı. Geçen yıl Ülkerspor'da oynayan 1985 doğumlu Derya Yannıer ise toplam 39 maçta görev alırken, 110.21 dakika sahada kaldı. Guard olarak oynayan 1.88 m boyundaki genç oyuncu, serbest atışlarda yüzde 63.6'lık yüzdeyle mücadele etti. |
hayırlı olsun transferler ne dıyelım bu sene sampıyonluk beklıyoruz |
Cevher çok iyi oldu. kadromuz yeniden ümit verir bir hal almaya başladı. hadi hayırlısı bakalım |
ikiside hayırlı olsun takıma. inşallah bu sene şampyion olur takımımız. |
cevherin iyi bir 2 numara olduğunu biliyorum ama deryayı bilmiyorum |
Cevher ii bir transfer ama diğerini pek tanımıyorum doğrusu |
Beşiktaş düşmanı bir adamı aldık ya helal olsun.Nasıılalırız bu dengesiz cevheri anlamıyorum ve uzun yıllar sonra ilk kez basketboldan birşey beklemiyorum bu takımdan,Murat didin'e rağmen... |
TANISAM iyi derdim |
hayırlı olsun beşiktaşımıza bu yıl bütün dallarda şampion olalım |
hayırlı olurlar inşallah |
cevher çok yetenekli bir oyuncu,can yakan 3lükleri ve yüksek sıçrama gücü ve smaçları ile tanınıyor.Beşiktaşımıza faydalı olacaktır,kadro genişliği çok önemli |
cevher iyi digerini sorma |
Cevher Özer'den bu sene çok şey bekliyorum.Potansiyelinin çok altında oynuyordu Daçka'da.Çok istikrarsız.Bir maçını izliyorsun,"Bu adam NBA'lik diyorsun",başka bir maçında tanıyamıyorsun.Ama Kerem Tunçeri'yi diriltip R.Madrid'e gönderen Murat Didin,Cevher'i de kendine getirtir.Cevher'e çok güveniyorum.Özellikle müthiş smaçları ve üçlükleri ile coşturacak Akatlar'ı bu sene inşallah... |
Alıntı:
|
hayırlı olur inşallah |
İnşallah beşiktaşımıza faydaları olur.Tek ümidim Murat Didin. |
hayırlısı olsun |
umarım takımımıza yararlı bırer oyuncu olurlar |
Türkiye`de Saat: 10:58 . |