![]() |
dünya basketbol şampiyonası başladı...favori oyuncunuz kim 19.08.2006 (bugün) da başlayan dünya basketbol şampiyonasında favori oyuncum kaya peker ve kerem gönlüm...mehmet okur,hidayet ve kerem tunçeri'nin yokluğunda acaba başarılı olabilcek miyiz? |
tr den ersan diğer wade |
A.B.D.'den bir isim vermek haksızlık olur, onun için arjantin'den emmanuelle ginobili diyorum... |
ersan ilyosava ve varsa baba ortis :D:D |
ersan ve serkan erdogan bizim skorerlerımız olur.. ilk maci aldık umarım diger macları da alırız.. |
bugünkü maça göre kerem gönlüm ve ersan ilyasova turnuvada yıldızlaşacak gibime geliyor..fenerli semih de tüm beceriksizliğini koydu ortaya |
tr den kerem gönlümü bügün begendim, ibo da iyidi.. ama o letonyanin marjusd bilmem ne de fena oynamadi.. cok heycenli macdi... |
ersan benim Türkiye adına favorim ama bakalım görecez diğer yabancı ise ginobili |
milli takım geriden geldiği maçı 8 sayılık farkla aldılar. helal olsun hepisine. |
Özellıkle ersan ve iboyu kutlarım... Milli takım ii yolda.. Benım baslarda umudum yoktu ama simdi ilerleyeceklerını dusunuyorum artık.. |
Türkiye`de Saat: 09:41 . |