![]() |
Beşiktaş'ın İzmir yolculuğu olaylı başladı Beşiktaş'ın İzmir yolculuğu olaylı başladı Son dakika... Beşiktaş'ın İzmir yolculuğu olaylı geçti. Uçakta yaşanan gerginlik kafilenin moralini bozdu. Beşiktaş'ın İzmir yolculuğurda tatsızlıklar yaşandı. THY'nin TK302 numaralı tarifeli uçağı ile İzmir'e giden Siyah-Beyazlılar uçağın rötar yapması nedeniyle yaklaşık 1 saat İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bekledi. Ardından kafile diğer yolcularla birlikte uçağa alındı ve uçakta sekledi. Bu sırada Beşiktaşlı futbolcuların yüksek sesle şakalaşmaları bazı yolcuların tepkisini çekti. Bu yolcuların şikayeti üzerine hostesler futbolcuları uyardı. Ancak yolcular, Beşiktaşlı futbolcuları daha sonra bir kez daha şikayet etti. Yolcular Beşiktaşlı futbolcuları da sert bir dille uyardı. Bayan bir yolcunun "Bu nasıl Beşiktaş! Beşiktaş'a yakışmayacak hareketlerde bulunuyorsunuz. Bu takımın yöneticisi yok mu?" diye bağırması dikkat çekti. Futbolcuların da kızgın yolculara karşılık vermesiyle ortam daha da gerginleşti. Bu gelişmelerin ardından uçağın kabin amiri teknik direktör Tigana ile konuşarak futbolcuları uyarmasını istedi. Fransız teknik adam, futbolcuları uyarmasıyla ortam yumuşadı. KAYNAK: kartalhaber.com |
Bu konuyu bilerek açtım ne kadar BJK taraftarıda olsam BJKli futbolcuların yaptıkları bu şeyi saygısızca olarak yorumladım o yüzden bu konuyu ekledim BJK futbolcularının saygılı olması lazım |
Alıntı:
|
doğruysa ayıp etmişler ama siznde bildiğiniz gibi son bi kaç günde çıkan haberler hep bjk nin aleyine yapılıyor .baktılar beşiktaş ii kadro kurdu bu sefer içten yıkmaya çalışıyorlar gbi geliyor bana yani bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum hele kartalhaber e hiç inanmayırom |
bence bu olayın haber yapılması bile çok saçma.. olayın içinde abartma var gibi geldi bana :confused: |
haberin yalan bi haber olduğu kaynağından belli , kartalhaber.com sizden iğreniyorum.. |
ya ne var bunda adamlar şakalaşamıyacaklarmı bu da şunu gösteriyo demekki arkadaşlık ortamı gayet iyi sevinmemiz gerekirken eleştiriyoruz ne var yani bunda şakalaşmışlar haber ne kadar doğru bilmiyorum ama |
bencede yalan haberdır |
yaw nrden bılıolar bole bi durum olduğunu kanıtlasınlar yae videolarla falan... inanmıom olayın o kadar büyüdüğünü eğer böle bişey varsa da ayıp etmışler... |
şakalaşmışsa nooldu yani. rahatsız olanda eziktir garanti. |
Türkiye`de Saat: 11:40 . |