![]() |
Kral Sergen ve Prensi Ahmet Dursun... Etimegut Şekerspor ikinci maçınıda kazanmış.Sergen bir tane ahmet dursun 2 tabne atmış.Hemde 2lig B/1 in güçlü takımlarından inegelsporu deplasmanda 4-2 yenmişler.Sergen karar vermiş 2 yılda 1. lige çıkaracak heralde... |
walla adam orda tekrar yıldızlaşmayı hedeflıo heralde....helal olsun yürü bea süper solak:::D |
vay! be ! helal! bizim ! PİLOT takıma! BAŞARILAR! SERGEN & AHMET |
sergen için kolay işler bunlar |
çocuk oyuncağı :) |
iddaa kaçirmadim:D şekersporu:D 1.70 oran borumu be:D |
aslansın be sergen,helal ossun sana |
bizim riza oynamismi? riza sen yani? |
helal bea sergen için şekersporluyuz!! : ) |
valla ne diyim ikiside benim en beğendiğim futbolculardı çıkartırlar şekersporu birinci lige iki senede eminim son senesinde sergende bizde oynar |
aferın sergen cıkarırsın super lıge sonra futbolu bırakırsın herhalde |
Bu sene gol kralı gorelım senı (ahmet dursun) ! |
sergen in istanbul daki maçları kaçmaz zaten bir süre sonra onu bu takımda menajer olarak görürüz |
inş. çıkarırlar şekersporu lige. başarıları dewm eder inş sergenin |
sergen ve a.dursun adına sevındım |
ikisi için de sevindim. Ben diyorum ki rızadansonra diğer gençlerimizide şekere kiralık versek onların gelişimi için çok iyi olurdu. Mesela Gençlerbirliği - Gençlerbirliği Oftaş gibi Sizin yorumunuz ne |
orda bir sezon daha oynasın bırakırlar herhalde zaten..ama bence beşiktaş sergene güzel bir jübile tertip etmeli..zaten adam futbolu bırakacak..inönü güzel bir jübile yakışır sergene..ne de olsa o BEŞİKTAŞLI SERGEN.. |
belli zaten sekerspor bu sezon basarili olacag... sergen, dursun, tamer tuna filan.. kaliteli futboluclar.... |
yürü be sergen kim tutar seni :D:D idda da beni de kazandırdın helal sana a.dursuna tşkler :D:D |
İNEGÖLSPOR: 2 - ETİMESGUT ŞEKERSPOR: 4 Stat: İnegöl Şehir Hakemler: Utku Yüksel Baba xx, Murat Kazan xx, Kadir Tanıyan xx İnegölspor: Haydar x, Aydın xx, Barış x (Dk. 25 Mesut xx), Bilal xx, Kemal xxx, Hayrullah x (Dk. 84 ?), Caner xxx, Alaattin xx, Arif xx, Mesut Çaytemel xx, Muhammet xx Etimesgut Şekerspor: Armağan xx, Tamer xxx, Nuri xx, Faruk xx, Sergen xxx (Dk. 89 Rıza ?), Ahmet Yıldırım xxx, Ahmet Dursun xxx (Dk. 86 Güngör x), Evren xxx, Ceyhun xxx, Erdem xx (Dk. 70 Cenker xx), Musa xx Goller: Dk. 9 Caner, Dk. 62 Kemal (penaltıdan) (İnegölspor), Dk. 8 Sergen, Dk. 50 Evren, Dk. 77 ve 79 Ahmet Dursun (Etimesgut Şekerspor) Sarı kartlar: Dk. 45 Kemal, Dk. 63 Caner (İnegölspor), Dk. 15 Ahmet Yıldırım, Dk. 62 Armağan, Dk. 67 Tamer, Dk. 76 Ahmet Dursun (Etimusgut Şekerspor) Kırmızı kart: Dk. 81 Arif (İnegölspor) |
Helal Olsun Sergen Ve A.dursuna Vede DİĞer Futbolculara Bu Sene Kesİn Şampİyon Olurlarda Bİr Üst Lİge Çikarlar BaŞarilar Şekersporlularaaaaaaaa |
bence maglubiyet bile almaz şekerspor ve t.kupasinda süper lig takımlarından birini safdışı edip çeyrek finale kadar falan yükselecek |
A kategorisine çıksınlar artık bir zahmet, ama o kadroyla süper lige çıkmalarına ihtimal vermiyorum... |
seneye etimesgut süper lige çıkarsa kimse şaşırmasın. sergen acayip işler yapmaya başladı. adamlaın kombineleride çok pahalu değil herkes sergeni izlemek için kombinleri alacaktır. |
vallahi etimesgut iyi işler yaptı bizim bir zamanki yıldızlarımızı alarak Bu oyuncular süper ligte her takımda oynayabilirler ama artık yeni starlar arıyoruz... |
ahmet dursun orda cok SEY YAPAR |
eminim çıkarırlar bizimkiler bu takımı 1. lige istemeyiz ama seneyede deli ibo yu oraya yollamasınlar :-) |
segen bu abiler yapar ya ahmete de helal olsun bunlar burda iyice pişip gencleşsinler gelirler tekrar geri belli olmaz |
Tuerm Miş Onun Adi Cok Sewermiş Parayii O Sahtekar Yalanci Artik Azizin "mali" Sergen onderlıgınde hedef 2 yılda super lig... :) :) |
aklı yeni mi başına gelmiş |
ne sergen'inden bahsediyorsunuz hala yaw, adam amatör kümede oynuyor işte, oradan başka yerde de oynayamaz, hem sergen'den bize ne artık, biz kendi yıldızlarımıza bakalım, şu sergen'e gösterilen sabır ve sevgi başkalarına gösterilseydi biz bu kadar düşüş yaşamazdık zaten... zaten gıcığım bu adama son çıkan söylentilerden sonra, neyse bizden uzak olsun da... |
arkadaşın biri rıza oynamadı mı demiş 90 da sergenin yerine girdi ben özlüyorum sergeni nolursa olsun otursaydı kulübe de gtcem etimesgut maçlarına |
Türkiye`de Saat: 09:03 . |