![]() |
Zirvedeki takımların kalan maçları Turkcell Süper Lig'de son 6 haftaya girilirken nefesler tutuldu. 57 puanla lider Sivasspor'u; Beşiktaş 56, Trabzon 53, Galatasaray 51, Fenerbahçe 48 puanla takip ediyor. Sahasında Bursaspor'u konuk eden Beşiktaş, kendisi için liderlik mücadelesi olan karşılaşmada golsüz berabere kalarak önemli bir fırsatı kaçırdı. Siyah-beyazlılar puanını 56'ya çıkararak, 57 puanla lider durumdaki Sivasspor'un arkasında yer aldı. Ligde liderlik koltuğunu kaybetme tehlikesi yaşayan Sivasspor ise deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalmasına karşın haftayı lider olarak kapatmayı başardı. Trabzonspor ise konuk ettiği Gençlerbirliği'ni Yattara ve Gökhan'ın golleriyle 2-0 yenerek 53 puanla haftayı 3. sırada tamamlarken, Galatasaray da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni Baros'un golüyle 1-0 yenerek 51 puana ulaştı. Fenerbahçe'nin deplasmanda Ankaraspor'a 1-0 yenilmesinin ardından bir basamak yükselen sarı-kırmızılılar ligde 4. sırada yer aldı. Fenerbahçe ise 48 puanda kalarak 5. sırada haftayı tamamladı. İşte Turkcell Süper Ligi'nde liderlik için yarışan bulunan takımların kalan maçları... SİVASSPOR (57 PUAN) Trabzonspor Gaziantepspor (D) İstanbul BŞ Hacettepe (D) Gençlerbirliği Galatasaray (D) BEŞİKTAŞ (56) PUAN Eskişehirspor (D) Fenerbahçe Ankaraspor (D) Ankaragücü (D) Galatasaray Denizlispor (D) TRABZONSPOR (53 PUAN) Sivasspor (D) Kayserispor Kocaelispor (D) Bursaspor Eskişehirspor (D) Fenerbahçe GALATASARAY (51 PUAN) Ankaraspor Hacettepe (D) Ankaragücü Gençlerbirliği Beşiktaş (D) Sivasspor FENERBAHÇE (48 PUAN) Ankaragücü Beşiktaş (D) Denizlispor Antalyaspor (D) Konyaspor Trabzonspor (D) |
eskişehir--------3 puan febe------------1 puan ankara----------3 puan a.gücü----------3 puan gese------------3 puan denizli maçını oynamadan şampiyon oluruz |
Alıntı:
Neden Febe 'ye 1 Puan verdin ? Tüm Maçları Kazanacak gücümüz var gösterirsek eğer . ki Şampiyon Olmak istiyorsak Tüm Maçları Kazanmamız gerek. |
Alıntı:
hepsini almak zorundayız ve öylede olucak görüceksiniz ;) |
Alıntı:
febe den neden korkuyorsun anlamadım . Ben bütün maçlara 3 puan diyorum. |
Bence en zor maçımız bu hafta ki Es-Es Deplasmanı..3 puan alırsak çok önemli yol almış oluruz bence..Ankaraspor-A.gücü ve Fener maçlarından 9 puan çıkararız bence..diğer takımların alacağı sonuçlara bağlı olarak Gs maçında beraberlikte yetebilir..iş Denizli maçına kalmaz..Eğer iş Denizli maçına kalırsa,Denizlide kümüde kalmışsa:)rahat kazanır Şampiyon oluruz..Denklem gibi oldu bea..:) |
Sadece Tek korkum hepimizin erken havaya girmiş olması.Kalan maçları ; inandığımız ve takım ruhu içerisinde sahaya çıktığımız sürece kazanacağımızdan eminim .Biz şampiyon olacağız ama sanmasınlarki bu başkanın ve yönetimin arkasındayız !!! |
Alıntı:
|
en çok korktuğum maç gs maçı eğerki son maça kalırsa şampiyonluk gs hayatta bırakmaz maçı |
bu hafta çok önemli tam bir dönüm maçı esesi yenmeliyiz... |
Sivas bu 6 maçta, min. 6 puan kaybedecektir bence...Yani biz 4'den fazla puan kaybetmezsek şampiyonuz...Belediye'nin Sivas'ı yenebileceğini düşünüyorum ben, Gs ve Ts'yi de yenemez Sivas...Yani iş bizde bitiyor kesinlike, 6 maçın 5'ini alırsak şampiyonuz, 4 galibiyet 2 beraberlikte bile şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum...Puan kaybı yaşayabiliriz dediğim maçlardan bi tanesi Es Es deplasmanı diğeri de durumu kritik olduğu için Ag deplasmanı...Diğerlerini alırız bence... |
Bu hafta Trabzon Sivası yenerse Ve bizde Eskişehiri yenersek BayrakLarı Asıcam Balkona bizim sokağa çünkü Bu mac dönüm noktası eskişehiri yenersek bence olay bitmiştir fb ankara ankaragücü gs macları zor gecmeyecek bizim için |
Zor maçlarımız var.. |
Sivasspor balonu sönsede şu hafta fenerin karşısına lider çıksak |
en zor macımız es es ... bursa macını kazandaydıkkk sımdı baska hesaplar yapardıkkk kartalım tarıhı tekerrur ettt 80 -81 yıllında hatırlayan bılır fınal macımız gıne es estı ve kazandık 15 yıl aradan sonra sampıyon oldukkk .... sımdıde onun gıbı olmasa bızım ıcın fınall macı gıbıdrrr |
genel anlamda fikstürümüz zor gibi görünse de ben her şeyin sahada belli olacağını düşünüyorum, kağıt üzerinde yorum yapmakla bu işlerin yürümediği defalarca görüldü zaten, kazandığımız sürece sorun yok, olaya "bizim bu maçlardan kazanamayacağımız olanı var mı" şeklinde bakarsak konuyu daha iyi çözüme kavuşturabiliriz...ayrıca sivasspor'un trabzonspor ve gaziantepspor maçlarından sonraki 3 maçı kolaymış gibi görünse de bana öyle gelmiyor, evlerinde rahat maç kazanamıyorlar, ibb ve gb de düşme hattında olduklarından sivasspor karşısında puana şiddetle ihtiyazı olan her takımın puan alacağını düşünüyorum, trabzonspor bu yarışı kaldıramaz, en ciddi rakibimiz gs, onların da sakatlıklarının ve cezalılarının olduğu bu maçlarda seyircisiz ve tarafsız sahada oynayacakları 2 maç etkin olacaktır, bjk benim gözümde şampiyonlukta tartışmasız en güçlü adaydır, zamanın beni yanıltacağını pek zannetmiyorum... |
bütün maçları alalım keyfimize bakalım... |
beşiktaş'ımın maç programı sivasspor'a göre sanki biraz daha zor gibi.. :s |
kalan 5 maçımız nasıl sonuçlanır? bence 5 maçta 5 galibiyet alacak güçteyiz Kalan Maçlarımız : Fenerbahçe Ankaraspor (D) Ankaragücü (D) Galatasaray Denizlispor (D) |
kalan 5 maçımız nasıl sonuçlanır? bence 5 maçta 5 galibiyet alacak güçteyiz. |
Konu Düzenlenmiştir.. En Az 5 Te 4 yapma Gücümüz var , En azından o bir maçtada beraberlik alırsak yeterlidir. |
Fenerbahçe-3 Puan Ankaraspor (D)-1-3 Puan Ankaragücü (D)-3 Galatasaray-3 Denizlispor (D)-3 puan Yeter Bence.. |
bütün maçları yenip şampiyon olacağız:) |
temennimiz 5te 5 ama takılabileceğimz hafta olablr bu hagi maç olur bilmem ben 5te4 diyorum.. |
5 'te 4 ~ |
5te 5 olmaz ama 4 yaparsak iyidir Çekindiğim maçlarda yok değil Felaket tellalıyımdır aslında 3 bile diyebilirim :) |
3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamda tahmin ettiğim buydu. |
JaSMiN Ozaman Sampyonluk giderrr |
ee tabi sivasta puan kaybedecek sonra biz topladığımız 11 puanla şampiyon olacaz :)) tabi temennimiz tüm maçları kazanmak |
Konular Birleştirilmiştir. |
Türkiye`de Saat: 13:50 . |