![]() |
cok ayip yaa...ne demek fenerin menfatleri herseyden önemli...utanmazlar, sampiyonluklar yildizlar neye yararki insan olmadiktan sonra, bunlarin baskanlarida ayni zaten ondan masüstünde kazaniyorlarya maclarini, serefle onurla insan gibi mücadele etmeyi bilmiyorlarki |
anlamiyorum.... madem anlattginiz kadar büyükseniz neden baska maclara bakip beddua ediorsun kardesim.. siddetle kiniyorum... |
Yok ya bunu yazan bir insan olamaz. Olsa olsa insan kılığına girmiş bir yaratık olabilir. Bu kadar da değil. Pes.. |
insan yha bu hayat söz konusu o kadarıda abartı yhani baya sacmalamış hem de abartı sacmalamış kendisini kınamaktan başka yapabileceğimiz bi şey yok desende anlamaz zaten... |
fenerli işte çok görmeyin. insanlıktan nasibini alamamıs kereste gibi bişey bu.....bundan var ya altı adet sandalye bir de masa cıkar. o kadar kereste yani. sen hangi ormanın meşesisin evladım. |
bu kandil gününde sana bi beddua okurum şimdi ama ezik'de olsan rezil'de olsan önce insansın allah kimseyi bu duruma düşürmesin beddua etmem insan insanın kötülügünü istememesi lazım ama sen istedigine göre sana edilecek en iyi söz allah havale etmek çünkü adaleti büyük olan yaradan o |
******** ezik o herife ettiği beddualar ona geçer inşallh |
bu gercekse yazan insana acıyorum yazık... |
bu yorumu yazan eziğin en kısa zamanda trafiğin en yogun oldugu bölümde bi kamyonun önüne atlamasını ve can cekişerek gebermesini istiyorum.!! ona bu sekilde ölmek yakısır..!!!!töbe töbe Allah'ım sen bize mukaayyet ol yarabbim.!! |
insan diil ki fenerli... |
Türkiye`de Saat: 20:24 . |