![]() |
eğer doğruysa (sonuçta bizim arkadaşa da bi cinconlu göstermiş yazıyı) yuhhhh diyorum başka da bişey demiyorum... |
Allahsız mısınız hiç Allah korkunuzda mı yok ulen ne ********ler var yavv |
Alıntı:
evet en dogru cevab da bu, yorumsuz:mad: |
ben o eziğe söyleyeceğim tek şey şu o anda stadda olsaydı ve onu o anda yaşasaydı. Benim 3 yıl önce babam kalp krizi geçirdi ve by-pass ameliyatı oldu, 15 gün önce babaannem de kalp yetmezliği rahatsızlığı sonucu geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti orada olanın bir insan olduğunu bunun sadece bir oyun olduğunu arkadaşın anlaması lazım. |
gerizekalı herif.. |
Yorum Yapmak Istemiyorum Eğer Yaparsam Galiz Bi şekilde Ana Avrat Sövmem Lazim Ciğerimin Soğumasi Için Artik Bunlar Ezik Falan Deyil Resmen Insanliktan çikmiş Bi Güruh Topluluğu........ |
Allahsız,merhametsiz..inş..sizin adamınız da aynı duruma düşer de görürsün diycem ama diyemem yine de ben bir insan ve BEŞİKTAŞLIYIM..tüm sporcuları Allah sıcaklardan korusun.. |
bunlar insan diil işte nasıl ısraıl fılıstını tanımıyor bu salaklarda ole kımseyı tanımıyor nede olsa kendı cumhurıyetlerı var ama unutmasınlar tek cumhuriyet TÜRKİYE tek büyük BEŞİKTAŞ |
hıyar herif |
eğer doğruysa (sonuçta bizim arkadaşa da bi cinconlu göstermiş yazıyı) yuhhhh diyorum başka da bişey demiyorum... kardesim bu haber kesinlikle dogrudur, cunku benim o gsli arkadas benim kankam olur. |
Türkiye`de Saat: 03:54 . |