![]() |
Fink değil Maniche Maniche atletico madrid ile sözleşmesini feshetmiş ve serbest kalmış.. Bence Ernst'in yanına alınması gereken adam Fİnk değil Maniche'dir.. Orta sahamız ernste çok benzeyen bir adam yerine topu iyi kullanan, oyun kurma beceri üst seviyed, mücadeleci ve iyi şut vuran bir adama ihtiyaç vardır.. Bu özellikler Maniche'de fazlasıyla mevcut.. Bence kaçırmamlıyız.. Hem çok tecrübeli, hem çok kariyerli bir adam.. Ortasahamızı inanılmaz toparlar.. |
adam atletico madridden ayrılmış kariyer yapmak için olduğu söyleniyor.kalkıp bize mi gelicek. |
yararLi olur , güzel düşünce. |
Alıntı:
ayrıca maniche transferi öle abartılıcak sansasyonal bi transfer olmaz böle transferler zaten olması gereken .. |
Sanırım portoyla anlaştı o,finkin bizle protokol anlaşması gibi. |
Alıntı:
|
bende ilk okuduğumda aklıma geldi. kesinlikle ernst in yanına alınmalı hem tecrübeli hemde oyunu 2 yönlü oynayan bir isim. şampiyonlarliginde boy göstermek isticektir. hele birde direk katılırsak bu tür transferler daha kolay olur |
bu adamı istesek alırız .inşallahta alırız. |
gelirse mükemmel bi orta sahamız olur |
Bildiğim kadarıyla sakatlığı sürekli ortaya cıkan bir futbolcu. Bu sezon cogu macda oynamadı. İstikrarsız. KAriyeri süper ama A.Madrid de bitti bence . Sakat değilse alınmalı. Hatta onun önünede Kilolarından kurtulmuş sakatlıgı tam anlamda gecmiş Bir Ronaldo ne güzel olur. :) |
işte benim istediğim tarzda bir oyuncu..Eğer ciddi sakatlık problemi yoksa transfer edilebilir.. |
Alırsak güzel olur ama konuşmak için erken bence.4 hafta sonra konuşuruz bunları bol bol. |
istenirse beşiktaş klübünün alamayacağı oyuncu yoktur bütün imkanları kullanılır gereirse ama manicheye abartılacak kadar para verilmeyecektir bu da orta da ernstin yanına süper olur ve acayip iyi bir orta sahamız olur sağ kanat da bulursak iyi gelecek senenin de şampiyonluk bize göz kırpar |
Konu Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır.. İyi Forumlar.. |
500 tane delgado yapar... yönetim bu adamı alsın finkide ernstin yanına alsın önlerine manicheyi koysun... 3 yıl şampiyon olsun feneride 3 yıl ust uste orda burada gider yapılsın... ama cilen siyahi bir forvet yırtıcı bir adam lazım... |
Keşke...Bizim de artık bir ''Xavi'' miz olurdu, tam aradığımız bir adam valla, ama Fink'i aldık sayılır artık, Denizli vazgeçse keşke Fink'ten de bu tip bir adamı alabilsek... |
gelll manıche formanı alıcagımmmmm :DD: |
maniche süper gider bzm orta alana |
valla adami bi gorursem 3 gormuyorum o yuzden ne desem bilemicem sakatlanmadan sureli hale getirebilirsek eger manyak iyi gelir bize ama adam habire sakatlaniyor yada baska sorunlari oluyor yoksa tartismasiz iyi oyuncu |
sol Bek'e Maxvell'i alırız Fink Olmazsa Maniche çok işimize yarar |
alınmalı |
arkadaslar bu adamin büyük klüplerde oynamasi hic bisey demek degildir. Portoda süperdi. rusyada kendini iyi hissetmedi chelseaye gittiginde sadece 8 mac oynadi. ispanyada tekrar bi parladi. sonra intere 1 senelik gidip kendini bitirdi. ispanyaya geldiginde yine kötü performansdaydi. simdide takimsiz. kalitesi belli, sadece fazla takim degisdirdiginden, bazi yerlerde alisamama durumu olmus. ama bize gelirse sevinirim, iyi bir oyun kurucusu. birde delgado artik ne kadar sevsemde satilsin diyorum, artik bize bir yararini göremiyorum. |
Türkiye`de Saat: 18:04 . |