![]() |
Son bombamız Beşiktaş'ın yeni bombası İnterli Maxwell... 2010'da sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Brezilyalı sol bek son maçlarda yerini Santon'a kaptırdıktan sonra Mourinho ile de arası bozuldu ve ayrılma kararı verdi. Cruzeiro ve Ajax formasını giydikten sonra İnter'e gelen Maxwell bu sezon 25 lig maçında forma giydi... Hollanda'da 2004'te yılın futbolcusu seçilen ve piyasa değeri 13.5 milyon euro olan Sambacı için İtalyan kulübünün 5 milyon euroya kadar ineceği belirtiliyor. Bu rakamı vermeye hazır olan Kartal, Maxwell'e de 3 yıllık sözleşme ve her yıl için 2.6 milyon euro teklif edecek. |
Yine Medya'nın Bize Ugrasması sonucu cıkan bi haber ! İnter'den Bize mi geLicek ? |
gelse keske |
ben daha bomba falan duymak istemiyorum gelen bombaların hepsi elimizde patlıyo |
alsak iyi olur sol kanat problemimizi çözerdi bence.ama tabi gelmesi biraz zor gibi görünüyor. |
Barça istiyo kendisini çok ama çok zor.. |
benim anlamadığım neden hep tanınmış isimlere gidiyoruz..bomba demek iyi transfer demek ünlü topçu demek değil ki..nice sağlam adamlar var yabancı kanallarda maçları izlerken görüyoruz..adı sanı duyulmamış ama oynadığı topun hakkını veren.. |
simdi sampiyonluk ve kupa mcina ve maclara bakalim transfer sezon sonunda yapalim ... |
Eğer 5 milyon €'ya kadar düşerlerse cidden, hiç durmasın bizimkiler, kaçırmasınlar bu adamı...Süper adam yaf, daha ne isteriz valla... |
olsa güzel olur ama çok zor bence bize gelmesi... |
zaten sol bek eksiğimiz var haber nekadar yalan olsada insanın hoşuna gidiyo. |
yıllık ücreti çok fazla...!! |
ya bu yada Stefan Radu süper olur solbek icin. |
Senelik en az 3 milyon ister Maxwell, bence adamin parasini verirsen niye gelmesin ki? guiza mesela niye geldi eziklere? sampiyonlar ligi oynicaz, parasini da tikir tikir alirsa olur... Adam kendini ispatlamak ister herhalde yerini kaptirdiktan sonra! Barca'nin bu oyuncuyla ilgilendigine inanmiyorum, Abidal seviyesinde degil Maxwell... Olursa sevinirim, ama bunun olmasi icin bir yabancidan ayrilmamiz gerekecek! Aslinda bu pozisyonu yerli bir oyuncuyla da doldurabiliriz (Hayrettin Yerlikaya, Caglar Birinci, Malik Fathi). Alternatif olarak Emre Özkani geri cagiririz... |
nerde öle futbolcu bize gelmez |
Barca asley cole u alacak bu donem maxwelli almaz.Birde bazı arkadaslar yıllık ucretı cok fazla demiş allah askına 2.5 milyon eurodan aşşağı böyle bir ismi transfer etmek mümkünmü?Şampiyonlar liginde oynayan her takımın en kötü oyuncusu 2 milyon eurodan aşşağı almıyor.İyi bir isim alacaksanız böyle miktarları gozden cıkaracksınız.Kimse 600 700 bin euroya oynamaz |
keşke gelse ama ilsinho'yu alabiliriz |
takımın en çok kazanan oyuncusu sol beki olan takımın geleceğinin iyi olabileceğini sanmıyorum, zaten teori bazında konuşuyorum, maxwell'i alabilmemiz çok zor, ayrıca tanınmış isim olma şartını bir kenara bırakmak lazım, ne oyuncular bulunabilir fiyat-fayda bazında bize büyük yarar sağlayabilecek... |
iyibi tansfer olur ama... pak sanmıyorum medya yine abartamaya başladı.... ;) |
interden bize geleceğini hiç zannetmiyorum |
Alıntı:
bize simdi tottenham´dan Gareth Bale gelse süper olur. en cok kazananda o olur bence.oda solbek olmasina ragmen acilan ve orta yapan bi oyuncu. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:01 . |