![]() |
ankarada bu sene kaybetmedik yine kaybetmicez |
ŞampiyonLuğa adım adım ... Bu maçı kazanmamız Lazm . |
Alıntı:
|
hayır maç anakarada. deplasman galibiyetlerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz. bu sezonun deplasman kralı da biz olacağız. trabzon ikinci olur. |
Kupadaki gibi erken gol atarsak,gol sayımız 3'ü 4'ü bulur gibime geliyor.Erken gol attığımız maçlarda kolay kazanıyoruz. 4-1 yada 3-0 alırız...:) |
Sivas zor da olsa kazandı bugün, onun için yarın bizde ne yapıp edip kazanmalıyız bu maçı...Çok iyi bir oyun beklemiyorum, kazanacak kadar oynayalım yeter, hatta oynamasak bile alalım şu maçı, 1-0'da olsa...Artık netice lazım zaten, bu zamana kadar oynamamız lazımdı güzel futbolu, bu saatten sonrası neticeye bakar, bizde yarın inş. istediğimiz neticeyi alırız... Bunun için de ilerideki adamlarımızın iyi olması lazım, tıpkı Fb maçındaki gibi...Yusuf-Tello-Holo-Bobo 4'lüsünden 2'si maça ağırlığını koyacaktır en azından, zor durumda kalırsak Nobre'ye de sarılabiliriz, alternatifimiz de var artık, şu maçı kazasız belasız atlattığımız takdirde şampiyonluk çok yakındır bize...2 puan kaybetme gibi bi lüksümüz hala var bizim, ama bunu yarınki maçta kullanmamalıyız, Sivas'ı tekrardan havaya sokarız yoksa...0-1, 1-2 gibi bitebilir maç, Ag kolay teslim olmayacaktır kesinlikle... |
çok zor maç olacak çookkk:(inşallah herşey istediğimiz gibi olur..olmalı.. |
Sivas kazandı mutlak kazanmamız lazım.Bu saatten sonra ankaragücüne yenilerek şampiyonluktan olmak büyük rezillik olur. |
Almamız lazm.... |
zor bir maç...gerçekten çok zor..bir tarafta şampiyonluk yarışı bir tarafta küme düşmeme savaşı..allahın izniyle yüzümüzün akıyla çıkıcaz..sıkın be dişinizi..az kaldı. :( |
Türkiye`de Saat: 15:34 . |