![]() |
'Vallahi sevindim' http://www.fotomac.com.tr/i/header_besiktas.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/2006/08/24...484B1A8B7b.jpg 'Vallahi sevindim' Delgado'nun golüne sevinmediği söylenen İbrahim Akın: İki fırsatı kaçırdığım için isyan ettim ama Delgado'yu kutladım. YANLIŞ ANLAMA VAR İbrahim Akın, Delgado'nun golüne sevinmediği yorumlarına yanıt verdi. Genç oyuncu, "Eleştirilerde eksiklik ve yanlış anlama var. Onlar anlık görüntülerdi. Vallahi gidip Delgado'ya sarıldım" ifadesini kullandı. BU BÜYÜK HAKSIZLIK Uzun süredir yedek kaldığını ve golden önce iki http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dnet pozisyonu değerlendiremediği için şanssızlığına isyan ettiğini söyleyen İbrahim, "Bunun dışında bir yorumda bulunmak büyük haksızlık" dedi. Kaynak : FotoMac |
yani.. niye sevinmesin adam ya basın işte saçmalicak başka şey bulamamış. |
ibrahim akın..seni hiç sevmiyorum... |
arkadaşlar ibrahım akına tepki vermemız yanlış ibrahım bıze cok mac kazandıracak kapasıtede yeteneklı bır oyuncu bız ona destek olup bu sıkıntılı surecı cabuk atlatmasını saglamalıyız ezık basını provekesine gelmeyelım ltf |
ibrahim o pozisyonları ve oncekı pozisyonları bir bir harcadı bence tepkısı kendısıne |
Kesinlikle bu olayın büyütülmesi Beşiktaş ın neresinden bir fitne sokabiliriz zihniyetindeki fener medyasının planlı organiza bir haberidir. Ne olursa olsun Beşiktaş forması taşıyan herkes başımızın tacıdır. |
Alıntı:
|
ezik medyasının birliğimizi bozmasına izin vermeyelim arkadaşlar adam hırsından o hareketi yaptı yoksa niye sevinmesin |
trt 3 ü açtığımda tam o pozisyon denk geldi İbrahim Akın golü kaçırdığında eli başına gitti ve golde bu sırada oldu. Bir de formsuz olduğu için böyle yorumlar ortaya çıktı. Bencilliği evet var ama eğer bir sorunu olursa O da diğerleri gibi gider. |
zaten kendine tepki gösterdi gol sonrası ama yinede bu şekilde yapmasın çok bencil bir oyuncu bende sevmiyorum iakını |
ya sizde üst üste iki gol kaçırsanız sonradan girip üzülürsünüz o anki insanın psikolojik durumunu göz önünde bulundurmask lazım abi ben inanıyorum her zamanki gibi ibrahim akına çok iyi işler yapacak BEŞİKTAŞIMIZDA |
bence de ibrahimi böyle suçlamak yanlış, kendine kızdı ama kaçırdığı goller de kaçıralacak gibi değildi, ibrahimin de bi an önce toparlanması lazım, şu an yedekliği sorun ediyor gibi görünüyor ama toparlandığı zaman Beşiktaşımızın büyük kozlarından biri olacaktır bu sezon |
bırakın kendi haline |
Alıntı:
bunu ezik medyası anlamaz işine gelmez |
ibrahim akin seni cok seviyorum ADAM mutlak golü kacirdigi icin üzüldü ,SONRA DA DELGADO YA SARILDI |
Alıntı:
hakikaten ezik medya gibi düşünenler de fikirlerini bir zahmet kendilerine saklasın!!!... |
bence saçını başını yoldu atamadığı için ben gördüğüme inanırım o görüntüler butun cameralara takıldı hatta biraz daha sınırlı olsa kfasını direğe vuracak kadar vardı delgado attığı için cok bozuldu bence |
Alıntı:
Dostum sizin düşüncenize de sonsuz saygım var ama bunun medyayla falan alakası yok.En azından kendi adıma diyebilirim ki beni medya falan gaza getirmedi.Maçı izlerken Delgado golü attığı anda nasıl üzüldüğünü gözümle gördüm ve fikrimi aynı gece yazdım.Zaten geçmişte de yaptığı sayısız bencillik var.Yani bu tepkinin sebebi tek bir hareket değil,bir birikimin sonucu.Gereksiz basının yönlendirmeleriyle karar verecek kadar bilinçsiz değilim.Şu ana kadar ki çizgisi gösteriyor ki Beşiktaş'tan önce kendisini düşünüyor.Burağa vermediği pas da işin cabasıydı.Ayrıca bunu geçmişte de sayısız kez yaptı.Pas vermeyerek sayısız arkadaşını çıldırttı.Eğer sorunu kendini ispatlamak ise bunu takım oyunu oynayarak yapsın.Beşiktaş futbolcuların basamak olarak kullanıp kendilerini ispatlayacakları bir kurum değil.Yedek olarak da olsa zaten 3 maçtır şans buluyor.Önce takımı düşünmeli.Kötü oynasın hiç ağzımı açmam sonuna kadar desteklerim ama diğer arkadaşlarının hakkını yemesine susulmamalı,en azından ben susamıyorum.Benim için önemli olan Beşiktaş,İ.Akın değil. Ayrıca şunu da çok net gördüm.Önce golü kaçırdı,dönüp izledi ve Delgado golü attıktan sonra tekrardan çıldırdı.Yani o aslında golü kaçırdığına üzüldü açıklaması beni hiç tatmin etmiyor.İnandırıcılığı sıfır. |
İ.akını sonuna kadar yanındayım ! ins. tigana onu oynatir! |
Alıntı:
|
Yook Canim Sendee Allah aşkına olurmu hic oyle sey yaaa...Delgadonun golune sevinmemişmişş...Yok canımm :) Oldu olcak oyuna girdigim ıcınde mutsuzum desin bariii... HEPSİ YALAANN |
basın üstüne giderse değişik olaylar olabilir i.akını kaybedebiliriz mazallah i.akında biraz kendine hakim olsun yeri geldiğinde golde gelir merak etmesin her zaman destek tam destek |
atamadı çocuk ne yapsın bı daha atamayınca da moralı bozuldu ama ne alaka sevınmemesıyle alalala yaw |
bu konuyu daha fazla tartışmak hem takıma hemde iboya zararlı olur. ibo nun dediklerine inanıyorum. |
evet bencıl ama gölede sevınmeyecek kadarda deıl bea |
bende sevmiyorum bu oğlanı. hayatımda gördüğüm en bencil oyuncu. ve bir an önce satılmalı diye düşünüyorum. bunun yüzünden saç kalmayacak kafada yola yola |
abiler hatirlayin gecen sezon konya macinda ailtona bir pas bile vermedi ailton macdan sonra demecinde; ben bu adami döverim demisti, insallah aynisida simdiki transferlerimizde olmaz! bende video yu defalarca izledim, Delgado golü attikdan sonra iki eliyle basini tuttu. cok bencil bence bu adam. en iyisi anadolu ekiplerinden bitanesine verelimde burnu sürtsün az birsey belki adam olur... |
bence yine kacirdim diye üzülürken gol oldu, kendiside anlamadi ne oldugunu..ama dogru cok bencil, fakat bence gecen sezondan sonra cok calisiyor bencil olmamaya calisiyor, ve bir gol atabilse güveni dönecek ve böyle pozisyonlari degerlendirir...hakan süküründe böyle zamanlari vardi, fatih terim yinede ona inandi, ve noldu en büyük forwetlerden biri oldu( o zamanlar gecti)..neyse, iboya güvenelim.... |
Alıntı:
haklı olabilirsin ama yinede hakan şükürle kıyaslaman biraz sacama geldi bana... |
ya su cocuk kendini toparlasa cok iyi olur |
runje toraman g.zan ybancı üzülmez, kleberson burak ibrahim akın delgado richardinho nobre |
cok iyi bi kadro olur bence ______________ runje__________________ ___toraman______g.zan_____yabancı_____üzülmez_____ _______________ kleberson___________________ _____burak_______ ______ ibrahim akın ________ _________delgado______ricardinho_________ ______________nobre __________ |
bu adam bu kafayla giderse bir b.k olmaz bundan bencil çirkefin biri ya yetenekli ama oynamıyo. |
Alıntı:
|
ben i akını sevmem ama bu ne yaw adamlar beşiktaşı karıştırmak istio resmen yeter artık son verin şu yalan haberlere |
ya arkadaşlar bunu anlamamak için sadece kaz olmak lazım medya ya böyle haberler lazım adam 2 dakika içinde 3 gol kaçırdı bunlara üzülürken gol oldu adam aptallaştı farkında değilmisiniz medyanın oyunlarının bjk üstüne oynanadığına |
beşiktaşta oynayan bi futbolcu arkadaşını tebrik etmeyecek kadar ruhsuz olamaz zaten |
Alıntı:
bana göre bir futbolcuya, arkadaşı gol attı diye sevinmedi yakıştırması yapmak, yapılabilecek en büyük hakarettir...bu yüzden olayın büyütüldüğünü düşünüyorum, böyle şeylerin konuşulması bile etik değil bence... eğer gerçekten herkes böyle düşünüyorsa ibrahim akın'ı gönderelim o zaman, böyle bir olaydan dolayı gönderilmeyeceğine göre de bu tür şeylerin hiç konuşulmaması gerekiyor... |
Türkiye`de Saat: 19:17 . |