![]() |
Tamam degerlerimize sahip cıkalım dogru soluyosunuz ama batuhan bizde forma giydi bence hareketleri ve özel yaşantısıyla bizim clubumuze uymuyan biri,bence cok fazla baş agrıtır heleki 2-3 maç gol attıktan sonra gecelerden toplarız,bir fener macında bomboş yanındaki adama vermedi verse %100 goldü mactan sonra kimseyi kral yapmıcan kral olucan dedi orda benim gozumde bitmiştir o topcu,cok cahil şimdi diceksinizki daha cok genc,messi kaç yasında giydi barca formasını o neden genc değil cahil hareketlerde bulunmuyor,bir insan 7 sinde ne ise 70şindede o olur,batuhan biraz daha yani 2-3 sene daha eskişehir gibi takımlara kiralık verilsin aklı başına gelsin sonrada satılsın,bence takımı böler... |
alın beyler 9 numaranızı giyicek topcunuz daha 19 yasında neler yapıyor... Eskişehirspor'da Batuhan Karadeniz şoku yaşanıyor! Bir türlü uslanmayan genç futbolcu bu kez de alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polisler tarafından Eskişehir'de gözaltına alınarak hapse atıldı. Emniyet mensuplarının yaptığı trafik kontrolü sırasında dur ihtarına uymayarak geçmeye çalışan Batuhan'ın sonradan zorla durdurulduğu bildirildi. Yapılan alkol muayenesinde yüksek oranda alkol aldığı belirtilen Batuhan'ın polislere direnmesi üzerine kelepçelenerek hapse atıldığı kaydedildi. Kırmızı-Siyahlı ekibin Trabzon ile oynayacağı hayati maç öncesi böyle bir olaya imza atan Batuhan camianın büyük tepkisini çekti. Genç oyuncunun Trabzon karşılaşmasında büyük ihtimalle oynayamayacağı bildirildi. |
o haber yalan;)tamam polislere yakalanmış olabilir veya bir durdurma olmuş olabilir ama o kadar şey olduğunu hiç sanmıyorum medyanın abartması;) |
LISANDRO LOPEZ YAAHH YAKIRISIR KARTALIMA DEFANSI YIPRATIYOR... |
Ben bir isim belirteyim.. St Ethienne'in golcüsü Gomis.. Bu takım küme düşüyor dolayısıyla çabuk davranıp bu transferi bitirebiliriz.. Mükemmel bir adam.. Drogba'yı andırıyor.. Oldukça teknik, güçlü ve hızlı.. 2 senedir Grafiitte dedik adam bu sezon patladı. Şimdi 20 milyon euro saysan alamazsın.. Gomis'in bonservisi 8 milyon euro gözüküyor ama şuan fiyatı nedir bilemiyorum.. Bobo'nun yerine alabilirsek muhteşem olur.. Delgado'nun yerine de 4-3-3' çok yatkın mevlüt çok iyi olur.. Hem sol açık hem sağ açık hem forvet oynayabilir.. Holosko-Gomis-Mevlüt inanılmaz bir forvet olur.. 10 numaraya felan ihtiyaç kalmaz.. |
gomis cok iyi bir fikir bencede taraftara ilaç olur gomis |
http://i.media.goal.com/g/29252.jpg müthiş bir adam..keşke alınsa ama geçen yıl verdiği röportajda ;hedefinin İtalya olduğunu söylemişti..ayrıca 2011 e kadar da sözleşmesi var.. |
gomis gerçekten çok iyi fikir ayrıca cisse yerine küme düşen betisten aurelio olmaz mı |
beklere ve orta sahaya iyi adamlara ihtiyacimiz var sol beke caner erkini alabilirsek cok sevinirim sahsen ama illede bi yabanci olacaksa eger risse ismi mukemmel olurdu sag aciga topuzu transfer edip orta sahayida poulsen keita veya simpliccio uclusunden biriyle takviye edebilirsek bu takimin gruplardan cikacagina garanti verebilirim ama besiktasimizin yabancidan cok cok kaliteli yerlilere ihtiyaci oldugunu dusunuyorum takimdaki yerlilerimiz cok ust duzey oyuncular degiller |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:24 . |