![]() |
arkadasim küfüre belki herkes karsi ama o anki atmosferde olanlar insani cileden cikariyor ben sahsen sahiplenme duygusu icinde takimimi destekleyip tavrimi koyuyorum |
aslında küfürsüz fakat etkili tezahürat bulabiliriz. mutlaka süper zekalı bir arkadaş çıkar güzel bir tezahürat bulur. buna inanıyorum. |
kkufur asla engellenmez bence , cunku bir kucuk pozisyondan taraftar geriliyo hakeme kufur edio oyuncuya kufur edio ondan bence bu turk halkinin bir sorunu ve duzelecegini de sanmiyorum |
takım güzel oynuo,taraftar güle oynaya takımını desteklio ama ne zamandır ki hakem saçma sapan kararlarla maça damgasını vuruyo o zaman biz de deliriyoruz tribünde, küfürün engellenebileceğine inanmıyorum ama elimizden geldiğince aza indirgemeliyiz |
Alıntı:
küfür etme ettirme oooooooo:D :D |
bazen durum oluyor kufur edsei geliyor veya ediyor genellikle hakem hatalarinda oluyor bu durumlar biliyorum kufur sadece mac icin degil her durumda iyi bir sey degil kulaga hos gelmiyor bazen insanlar maca cocugunu,esini goturuyor ve yanindan biri basliyor kufure ve buda hic hos olmuyor sozun ozu gelin hep beraber ilklerin klubu BESIKTAS olarak gelin kufure son verelim ve bir ilke imza atalim |
kaldırın şu küfürü artık inönüden..bu bizim elimizde arkadaşlar..daha sebatlı sabırlı olmalı ve sadece takımımızı desteklemeliyiz..hakem hataları gerçekten çıldırtıyor adamı ama adam bizim küfrümüzle kararını da hiçbir zman değitirmiyor..onun için biraz daha sabırlı olup küfretmeyerek bari kazandığımız puanları geri vermeyelim.. |
Maçı Lig tv den izledim hakem maçı belki katletti ama lütfen maçı staddan izleyen arkadaşlarımıza seslenşyorum. Tv den çok kötü bir görüntü oluyor. Belki de babalar çocuklarını maça getiremiyorlardır. Her ne olursa olsun tepkimizi küfürsüz bir şekilde verelim. İnanın sonunda kazanan yine Beşiktaşımız olacaktır. |
küfüre hayır |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:19 . |