![]() |
Denizlispor - Beşiktaş (34. Hafta) http://www.hitresim.com/upload/Deniz...Amblem-j9O.jpg http://www.bizimbolu.com/haberresim/...me%20kanca.jpg Denizlispor - Beşiktaş Tarih : 30 Mayıs 2009 Saat : 20:00 Stad : Denizli Atatürk Stadı Hakem : Deniz Çoban |
oooff off şu maç günü gelse bir kesin yeneceğiz bu kadar da kesin konuşuyorum:D |
bu şampiyonluk bizim başka yolu yok denizliyi yener DENİZLİNİN takımı:)) |
son macida farkla yensek ne güzel olurdu be |
o Horoz'u keserizz biz bee :D |
ŞAFAK (5) :) |
yenelim ve tur atalım haydi kartal |
horoz ligde kalmayı garantiledi rahat alırız |
sabırsızlıkla cumartesı gecesi sahile akmayı bekliyorum farklı yenmek en iyisi olur cok ozledık be sampiyonluğu artık aksilikler bıraksın peşimizi allahımızın yardımıyla kısmetse kupa bizim |
Şafak (3) :) |
sezonun en zor macı diğer takımların denizliyi baskı altına calışmasıyla ve bizim takımdaki tello,yusuf ,delgado gibi eksiklerin olmasıyla mac iyice zorlaştı inş. sonuclar bizim istediğimiz gibi olur diyorum.. |
Hakem Deniz Çoban Eyyamcı SAtılık Hakem maçın kaderiyle oynamassan beşiktaşımız Bu macı her türlü alır |
Artık şu durumda şampiyon olmayanı döverler.. |
keşke denizli düşme tehlikesi yaşasaydı bu maçta işte o zaman 22 yıl öncesinin intikamını almış olurduk . |
önce 8-0 sonra şaibe ve meşhur erolu olan horozlar...3 karektersiz takımla peşpeşe oynuyoruz...inşallah birdahaki sefer şaibeyi şampiyonluktan eder , diğerlerinide kümeye göndeririz... |
Biz bu maçı söke söke alırız...Eksikler elbette önemli, ama bu öyle bir maç ki eksiklerin yerine oynayacak oyuncular da sonuna kadar mücadele edip, savaşarak bu açığı kapatmaya çalışacaklardır, bundan şüphem yok...Serdar ve Uğur'a güveniyorum ben bu maç öncesi, eğer Tello-Delgado ikilisi yetişmezse bu ikili çıkar oynar toplarını, biz de kazanırız bu maçı...Bobo-Holo yazar gollerini... Allahın izniylen yarın şampiyonluğumuzu kutlayacağız... |
işte şampiyonluğa inanmayanlara verilecek bir 90 dakika ne kadar mücadele ettim bazılarını inandırmak için iyide etmişim;) |
Yarın sabah güne şampiyon olarak başlamak var:D |
uşak da olsam gidicektim ama malesef silah altındayız =( |
Bu maçta geçti... Yendik gitti :D |
ŞAMPİYONN BEŞİKTAŞIMMMMMMM Nerede Şampiyonluk Bölümüüüüüüüüüüüüü Sayın Yöneticilerrrrrrrrrrr Şampiyon Beşiktaşım Ne İstersen İste Benden ... |
şampion beşiktaş seni seviyorum beşiktaş.şampion beşiktaş kara kartalım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim.lalalalalalalalalalalalalallaalala ŞAMPİON BEŞİKTAŞ |
İnancın zaferi!!!! İlk yarı bitiminde 6. sırada. Lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde bir Beşiktaş. Lig bitiminde o Sivasspor en yakın rakibin ve 5 puan gerinde. Renklilere 10 puan fark atmışsın. Ha Ankaraspor ne oldu diyenler olmuştur: Tam olarak 30 puan gerinde duruyor. Yusuf ve Ernst'i alanlardan Allah razı olsun. Ben onlar kadar inanmadım, Allah inanlardan razı olsun http://www.odtumezunlari.gen.tr/phpB...icon_smile.gif İlk yarı bitimi: 17. hafta puan durumu: 1 Sivasspor 37 2 Trabzonspor 35 3 Galatasaray 33 4 Ankaraspor 33 5 Fenerbahçe 33 6 BEŞİKTAŞ 31 Ligin bitimi: 34. hafta puan durumu: 1 BEŞİKTAŞ 71 2 Sivasspor 66 3 Trabzonspor 65 4 Fenerbahçe 61 5 Galatasaray 61 6 Bursaspor 58 |
Türkiye`de Saat: 07:48 . |