![]() |
Delgado Febelileri ağlattı.... Delgado'dan Ricardinho'ya övgü Beşiktaşlı futbolcu Delgado, yeni transfer Ricardinho'nun oyun stilinin tam kendisine göre olduğunu söyledi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ndeki, SporİST'06 Fuarı'a katılan Arjantinli futbolcu ile Ricardinho hayranlarına bol bol imza dağıttılar. İmza alanlar arasındaki Fenerbahçe forması giymiş küçük bir çocuk, babasıyla geldiği Delgado'nun yanında ağlamaya başlaması dikkat çekti.:D :D :D demek ki hisstmiş....Bu Febe nin Delgado dan çok çekeceği var.... Bu arada dün gece Konyaspor karşısında penaltı kaçıran Arjantinli futbolcu bunun bir daha tekrarlanmayacağını söyledi. Delgado, "Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Bir daha tekrarı olmayacak" derken, Yeni transfer Ricardinho için ise övgüler yağdırdı. Delgado sözlerini şöyle sürdürdü; "Ricardinho'nun oyun stili tam benim sevdiğim stil. Onun sahada anlaşamayacağı oyuncu yok. UEFA Kupasında kolay rakip yok. Hepsi birbirinden zor takımlar. Amacımız gidebildiğiniz yere kadar gitmek" dedi. Öte yandan fuara gelen bir diğer futbolcu Ricardinho'da hayranlarına imza dağıttı. Beşiktaş Store standınıda gezen Brezilyalı futbolcu daha sonra fuardan ayrıldı. http://image.haber3.com/haber/50438.jpg |
Fenerbahçe forması giymiş küçük bir çocuk, babasıyla geldiği Delgado'nun yanında ağlamaya başlaması dikkat çekti.. zuhahaha bu gercek mi yaaa koptum ama.. :D:D:D |
güzel bir haber teşekkürler dostum... |
Alıntı:
|
onlar babalar.. top insanın ayağına bukadar mı yakışır yahu. Allah sakatlık vermesin rico delgado rüzgarı başladı hayırlı olsun :) |
arkadaşlar cevap yazarken lütfen alıntı yapmayın. bence forumda hoş gözükmüyor.yorumları okurken hep alıntıları görünce hoş olmuyor. |
hehehehe ya bu sene delgado fırtınası esecek ligte bide richardinho var ki onu unutmamak lazım....yavrum be orta alana bak...süper bide apiah tarzı bir oyuncumuz olsa tadından yenmez...delgado penaltı kaçırabilir normaldir maçı 1-0 kaybetsek ve delgado yine penaltı kaçırmış olsa aynı şeyleri söylerdim...futbolun içinde olan şeyler...penaltıdan çok forvetimiz gol atmasını bilecek...defansa zaten bir takviye yapılacak da kale ve forveti çok daha etkili yapabilirdik şuan ortasahamızı süper buluyorum ben....dağa çok ağlicak ezikler çok...ama çocuhada acıdım..küçük çocuk diyorsunuz... çocuk bu yaşında ezikliği yaşadı ya üzüldüm cidden... sevabına birsi çocuha kartal forması hediye etseydi ya :D |
bizim neden bu kadar yakışıklı ve karizmatik aynı zamanda sempatik bi futbolcumuz yok diye ağlamıştır..:D |
Alıntı:
|
uahaha ezikler her yerde bellii oluyo yaw amma ezikmiş bunlar yaww |
eziklerden BASKA NE BEKLENIR KI |
Gerçekten Ikisinin Ayağina Top Harika Yakişiyor Beşiktaşimizi Izlemek Bana Büyük Bir Zevk Veriyor Her Zamanki Gibi Ama Bu Sene Bir Başka Ya Daha Yeni Başliyor Rüzgar Esmeye Yavaş Yavaş Bütün Avrupayi Saracak Rüzgarimiz Ben Inaniyorum Arkadaşlar Sizde Inanin Geliyoruzzzzz Ulannnnnnnnnnnnnnnnnn Bu Arada çocuğa üzüldüm Ya :) |
:D :D iimiş |
haber güzel saol |
sadece o küçük çocuk değil delgado-rico ikilisi daha çok eziği ağlatacak,gayselileri de unutmamak lazım tabi:) delgadonun rico hakkında böyle olumlu konusması çok güzel,uyumları üst düzeyde olursa önlerinde kimse duramaz |
daha durun sizle oynadıktan sonra başlayın ağlamaya. delgado feneri öle bi delcekki. fenerlilerin iki gözü iki çeşme |
eheheheee :D bunlar sadece başlangıç . lig daha yeni başladı :D |
zuhahahaha iiki hissetmis simdiden aglasin ki acilari hafiflesin :D |
aglamayıpta ne yapacak sadece ellerinden aglamak gelir ne de olsa |
delgado rico kimse tutamaz onları.... |
neden bizim yonetim DELGADO ve RICO gibi bir super star almiyor anlamadim valla xxxxxxx antu'dan alıntı (kezman transferinden sonra) |
cok kıskanclar febeliler almıslar kezBanı cok ıyı transfer dıyorlar ıı olabılır ama Anelka ondan daha ıyıydı kezBanıda yollıcaklar |
daha 4. haftada ağlamaya başlamışlar görüntüye bakılırsa,daha bu Beşiktaş kadıköye gidecek ezikler sabretsinler azcık,Kadıköyü onlara dar edicez her sene olduğu gibi,ben kadıköydeki 3 puanı her sene cepte görüyorum:) |
onlar daha çok gözyaşı dökecek,bu ne ki:) |
ya bu kezban pardon kezman rico nun mu yoksa delgado nun mu manitası |
Alıntı:
|
ezik her yaşta ezik,ama helal olsun çocuğa erken hissetmiş,halbuki 10 hafta sonra ağlatacaktı.. |
feneri DELgadooo |
agla agla doyo daha cok aglayacaksınız azikler |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |