![]() |
Gökhan Zan şoku! http://i.karakartal.com/images/haber/2005/gokhan019.jpg Beşiktaş'ın ligde Konyaspor ile dün yaptığı maçta sakatlanan Gökhan Zan'ın sol ayak üst adalesinde ödem oluştuğu açıklandı Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan Zan'ın sol üst adalesinde ödem olduğunu söyledi. Dr. Optur, bu oyuncunun tedavisine başladıklarını belirterek, ''Gökhan Zan'ın sakatlığı konusundaki bilgiyi milli takım doktorlarına verdik. Oyuncumuzun milli takıma gidip gitmeyeceğine onlar karar verecek. Ucu ucuna bir durum olduğu için milli maçta oynama ihtimali de var'' diye konuştu. Kaynak: AA 26.08.2006 |
Benim için sürpriz değil alıştık artık devamlı bıçak sırtında.... |
zaten hic bir maca TAM KADRO CIKAMIYORUZ biri cezali, CEZASINI BITIYO, diyeri SAKATLANIYOR |
iki hafta ara var, düzelir... |
yapma Gökhan yaa, hep mi uğursuzluk var bizim başımızda,adam tam formunu tutmuş çatır çatır oynuyor talihsizliğe bak, umarım hemen iyileşir,ben bu sezon Gökhana çok güveniyorum |
inşallah duzelir |
Su sakatliklar da gökhani hic birakmiyor yaa.Yazik.Neyse insallah en kisa zamanda iyilesir......... |
her futbolcuda olur tipik futbolcu hastalığıııı 1 hafta sonra birşeyi kalmazz |
Ya bu Gökhan ilginç bir adam yaaa.Fiziğine baksan otobüs gibi herif ama paso sakatlanıyor.Camdan mı yapılmış nedir. İnşallah düzelir bir an önce.Ona çok ihtiyacımız var. |
gayse maçı yaklaşıyo ya hepsi sakatlanır doğaldır var bir cenabetlik tam kadro çıksak şaşarım . trabzon maçındada allah korusun 2 sakat 2 cezalı verdikmi gayse maçına 5 eksikle çıkarız. |
Türkiye`de Saat: 06:12 . |