![]() |
Alıntı:
|
ergün ölmüş hala milli takıma çağrılıo....saçma |
Alıntı:
|
iyi olmus buraki almamis birakin almasin bizim acimizdan daha iyi.bu takimda o cocugu tümeri ne yapacak ben anlamadim zaten a. s 34 yasinda olacak ergün ayni keza |
valla ayip etmis fatih hoca bende kendisini severdim ama artik simdi hic sevmiyorum ya nasil almasin Buragi ve Korayi bence bu sene en ii adamla valla kendi kayibi ne dimi baska |
ya ne diye ergünü cagrirsin adam daha kendi takiminda oynamiyor kalksin milli takimda oyniyor |
adam gözüne kestirmiş gayseden hakan ve ergün milli takımın abisi olacak diye,takımda abi olsun diye çağırıyor. senin gelecek yıllar için hedeflerin varsa bugün takıma ergünü mü monte etmeye çalışırsın yoksa burağı mı.Fatih terimi anlamak mümkün değil |
ya bu hakanın ve ergünün ne işi var ergün daha ligde foma giymedi öteki kral bozuntusun golu yok bişeyi yok niye aldı bunları şimdi hani geçleşcekti kadro tugayı falan da cagırsaydı yaa gerçi o bıraktı milli takımı ama |
Ebn Fatih Terime bir anlam veremiyorum. Besiktas daki genc PIRIL PIRIL futbolculara ödün vermiyor. Bu adamlar Mili Takim bir halt yiyemez. Bi kere ben Milli takimda o eski havayi sezemiyorum. Bir bagdasma yok. Eskiden hepimiz havaya girerdik. Terim yüzünden Türkiye A Milli Takimi sanki evinde oyniyacakmis gibi Dünya Kupasina katilamadi. Ama bizim icin de iyi yanlari yok degil. Tigana bu arayi iyi kullanarak takimdaki verimi 50% den 70%e cikarabilir..... |
Harbiden bi Arif'le Bulent eksik, yarin oburgun onlari da alir... |
Türkiye`de Saat: 04:03 . |