![]() |
ben bulamadım ama neyse özür dilerim |
takımın bana göre en önemli adamı, çok daha iyi olacak... |
Kleberson bu sene süper olucak hele takıma bi otursun samba başlıcak omzan helal kleb. sözlesmemi uzatmayı düsünüyorum sözü beni çok etkiledi gerçek besiktaslı kleberson hiç bi yere gidemez!! |
gitmemesi de lazım zaten,Beşiktaş taraftarı onu çok seviyor ve güveniyor,takımdaki dostluk havasının da mimarlarından,en önemlisi adam bir marka,formunu da yükselttiği takdirde hiçbir sorun kalmaz |
süper bi adam yaa...en sevdiim yabancılardan biri.iiki gitmedin klebersonnn:D |
ve sözleşmeyi uzatmak istiyormuş (yönetime msj verdi yönetimde inşallah uzatacaktır) git-mi-yor gi-de-mez eziklere attığı gol hala aklımda bu senede çakar bi tane spiker yine kleeeeebersonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn muhteşem bir gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll harika bir gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllll bjk eziklere karşı kaıköyde 3_0 öne geçti dk 54 diye bağırır (kalede mi tabi ki baki :) ) |
DADA bu sezon alacamiz lig ve uefa kupasi var SENSIZ OLMAS |
trabzon maçında inanıyorumki büyük beşiktaş taraftarımız klebersona büyük destek verecek ezik medyasıda yaptıgı yala habere pişman olacak. |
ezik medyasının çıkarttığı balon bi haberdi zaten |
Kleberson Ole Ole Ole |
Türkiye`de Saat: 17:19 . |