![]() |
Gol Attırmayı Seviyorum "Gol attırmayı seviyorum" Beşiktaş’ın yeni transferi Ricardinho, Konyaspor maçının son 15 dakikasında forma giyerken, Teknik Direktör Jean Tigana’nın yıldız oyuncuyu nasıl kullanacağı merak ediliyor. Antrenman eksikliğini özel bir programla kapatmaya çalışan Brezilyalı futbolcu, Jean Tigana’nın kendisini nasıl değerlendireceği konusunda bir fikri olmadığını belirtirken, verilen görevi en iyi şekilde yapacağını söyledi. Başarılı oyuncu, kendisinin tam bir orta saha oyuncusu olduğunu ifade ederek, “Beşiktaş’a gelirken orta sahada oynayacağımı bilerek geldim. Benim mevkim belli. Hocamızın bana vereceği görevi de en iyi şekilde yapmaya çalışırım.” ifadelerini kullandı. Konyaspor karşısında çok kısa süre oynadığını kaydeden Ricardinho, “Takım arkadaşlarıma saha içinde yardım etmek için çaba göstereceğim. Ben gol pası atmayı seviyorum. Beşiktaş’ta da bunu yapacağım. Delgado ile iyi bir uyum içinde olacağımızı düşünüyorum. Beraber çok fazla oynamadık. İkimizin de oyun felsefesi çok yakın. Bu da çabuk anlaşacağımız anlamına geliyor.” dedi. Takıma geç katıldığı için bazı eksikleri bulunduğunu kaydeden Brezilyalı yıldız, şunları söyledi: “Takım arkadaşlarım çok sıcak davranıyorlar, bu benim adaptasyon süremi azaltacaktır. Bobo, Nobre ve diğer arkadaşlar bana her fırsatta yardımcı oluyor. Ailem de buraya yerleştiğinde ben de bu takıma daha fazla faydalı olacağım.” Ricardinho, milli maçlar nedeniyle verilen arada, yeni evine yerleşecek ve ailesini İstanbul’a getirecek. Burak’ın Konyaspor’a attığı ilk golde topu elle alması, eleştirilere neden olurken, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar, pozisyonun zor olduğunu ve hakemin bunu görmesinin kolay olmadığını söyledi. Vardar, Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir’in Burak’ın attığı golü eleştirmesinin nedenini ise gündemi değiştirmek olarak yorumladı. Bu arada Beşiktaş yönetiminin transferi kapattığı bildirildi. Siyah-Beyazlı takımın bir yabancı kontenjanı daha bulunmasına rağmen transfer yapmayacağı, gerekirse devre arasında bu hakkını kullanacağı öğrenildi. Öte yandan Teknik Direktör Tigana’nın UEFA Kupası’ndaki rakipleri CSKA Sofya’nın maçını izlediği ve karşılaşmayı 4-0 kazanan Bulgar temsilcisi hakkında net bir izlenim elde edemediği kaydedildi. 29.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Zaman |
ricardinho çok yölü bir oyuncu konya spor teknik adamı nurullah sağlam ricardinhonun oynamadığını duyunca çok sevindi ve alexten kat kat daha yetenekli dedi ayrıca cskada 4 tane bizdende 5 tane yer |
alexde kimmisya fenerbahce-besiktas macini sabirsizlikla bekliyom bakalim alex eskisi gibi ayak cekecekmi ricardinhoyu görünce:D |
Alıntı:
delgado - richardinho - nobre - kleberson bunların iyi uyumu bize çok büyük başarılar getirir..... |
ricardinho çok büyük bir futbolcu..tigana nerde ne görev verecek bilmiyorum ama nerde oynarsa oynasın iş yapar..alexi malex kimmiş ya..rico türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancıdır.. |
Alıntı:
|
oooooooooooooo ricardinhooooooooooooooooooooooooooooooooooo |
delgadoyla tık tık paslaşmaları süperdi ceza sahası içinde,bilekleri harika adamın ve taraftara büyük önem veriyor,umarım asist kralı olur |
ATDIRIRZIN da ATARSIN DA koucm RicardinhoOOOOOOooooOOOOOOooo |
bizde ricardinho yu seviyoruz. |
ricardinho Türkiye yi futboluyla sallicak inş. alex malex hikaye onun yanında :) |
ne alex i yahu rico var artık en çokda ricardinho konuşulmaya başlanacak bekleyelim vede görelim türkiyeye bence nouma ve feridnand dan sonra gelen en iyi futbolcuuuu |
ricardinho delgadoyla bir uyum saglasın siz ozaman görün biri maradona biri pele (bu gerçek pele beyaz pele degil yoksa beyazını gördük) |
RiCarDiNHOOOO ooooooooooooooo |
alex de kimmiş kac tane dunya kupoasında oynamıs |
rico ve delgado vrken alex le tümoş kimmişş |
bakalım antalya maçında neler yapacak rico paşa,yaa trabzon maçını biraz öne alamıyormuyuz kim beklicek şimdi 10 gün:) |
Been futbolcunun asist yapanını severim,yeni kral bu sene çokkk asist yapacak.hesabı ts maçında açar inşallah.. |
Alıntı:
|
Dün tv de röportajını izledim. Beşiktaş`ımıza iyi olacağını düşünüyorum. Bu sene iyi bir sonuç elde edileceğine inanıyorum. |
ricardinho gerçekten çok ii bi katkı oldu takımımıza... |
rico solda mı oynayacak yoksa forvet arkası mı hala merak konusu,konya maçında son 20 dk. hiç de sol tarafa yaklaşmadı,kalitesi tartışılmaz zaten,beşiktaşa hem başarı hem para kazandıracak bir oyuncu |
bende ezik vs besiktas in macini sabirsislikla bekliyorum |
çoooooook gol attırı o çoooookk |
Alıntı:
|
ben korkuyorum ya delgado ile ricardinho sorun yasarsa kendi aralarinda , bikere ricardinho yu sola cekmek mecburiyetinde tigana delgado ile yanyana oynamazlar die dusunuyorum |
çok ii adam top ayağına yapışıo alamıolar. pasları da çok etkili. çok katkı yapacak bize |
rico süper bir oyuncu alex kimmiş rico nun yanında adı bile sölenmezzz |
herhalde attırıcan boşuna gelmedin bizzzzzzzzzzzzzzze |
Türkiye`de Saat: 22:46 . |