![]() |
Juninho serbest.. Arkadaslar , gecen hafta Lyon , Juninhoyu serbest biraktigini acikladi. 34 yasinda olmasina ragmen ben bizde cok basarili olabilecegini dusunuyorum. Bonservisi olmayan boyle bir futbolcu kolay bulunmaz. Ne dersiniz? |
30-31 yaş üstü yabancı almaya karşıyım. Bonservisi yok diye 34 yaşındaki adamı alıp en az 36 yaşına kadar oynatıcakmıyız. |
takım gittikce yaşlanır ve son alıcısı oluruz |
yaa burak alsan nolcak amcayı |
ülkesine dönmesi icin serbest birakdiklarini biliyorum hem yasi cok ilerlemis bizde is yaparmi yapar ama bugünü degil yarinide düsünmek lazim |
Bjk huzur evi değil . |
juninho burada televolelere magazin proğramlarına malzeme olur beşiktaşa bu saatten sonra malzemeci bile olamaz yanlışsam söyleyin beşiktaşa aç adam lazım başarıyla doymuş adam gerekli değil yada alacaksan yürekli adam alacaksın fabian ernts gibi.. |
bence çok gereksiz bir tarnsfer olur.zaten takımda yaşlı adam çok.bu yaşından sonra zaten juninho brezilya ligine dönecektir yüksek ihtimalle. |
bende yaslı yabancıya karsıyım ama adamın her sene en az 10 frikik golü var türkiyedeki kalecilerin durumuda belli + prestij iyi düsünülmeli |
gerek yok |
cl için kısa vadede düşünülebilir. yusuf gibi 1 şampiyonluk daha kazanmamıza yardım edebilir |
yusufu da 34 yaşında aldık hatırlatırım yaşlı diyenlere ayrıca geçmiş senelerde hoijdonk örneğide var bence düşünülebilir.. |
hem gelmez hemde yaşlı ama 2-3 sene top oynar |
30 yaşın üstünde ki emekli duymuş yabancıların alınmasına karşıyım fb ye özenmeyin onlar gibi boşa saçacak paramız yok . |
32'yi yaşı geçmesin... |
katara gidecek diye duymuştum bence alınabilir delgadodan daha faydalı olacağı kesin bazı arkadaşlar yaşı 34 diye eleştirmişler ama yusufun yaşı kaç sorarım onlara hemde yusufa bonservis ödendi juninho bedavaya gelecek |
juninho yapicagini yapmıs zaten geLsede başarılı olacagını sanmam. uzun soluklu adamlar lazım bize. |
Alıntı:
|
yabancı futbolcu alırsak 30 zu geçmemeli gerek yok bence elimize patlama ihtimali yüksek |
Bugün Delgadoya 2.1 milyon veriyoruz...Neyini gördük peki onca para verdğimiz genç adamın? Maç mı kazandırdı, şampiyonluk yolunda önderlik mi yaptı takıma? 34 yaşında olmasına rağmen, Juninho şuanki Delgado'nun 3 katı vermli olur..Adam mevkisinin bir numaralarından..Yaşı ne olursa olsun..Artık futbolcular 33-34 olunca bitmiyor..Ki Juninho da profesyonel bir oyuncu..En az 1 sene dolu dolu oynar Türkiye'de.. 30 yaşının altında, Juninho kalitesinde bir oyuncuyu getirin bakalım Türkiye'ye..Görelim..15 mi verceksiniz 20 mi?..Ya da adam tenezzül edip Türkiye'ye gelecek mi? 1 şampiyonlukla uçmayın hemen..Çapımız belli, çevremiz belli...Juninho iyi bir transfer olur.. |
çok iyi oyuncu ama 34 yaş bi yabancı için çok fazla, yabancı kontenjanımızı daha genç oyuncularla kullanmalıyız |
Gereksiz bence. Yusuf daha cok iş yapar. Katkı saglarmı saglar ama bizim istediğimiz gibi bir yabancı değil. |
gerek yook |
allah sahibine bağışlasın... |
boş adam...bize gelmez artık cok gec |
bence cok iyi olur bazı arkadaşlar genc futbolcu istiyor delgadoda genç kotu topcu değil ama hiç başarılı görmuyorum kendisini yusuf olmasaydı şampiyonluk zora girerdi yani uzun lafın kısası juninho 2009-2010 da beşiktaşımızı ikinci kez rahatlıkla şampiyon yapar artık 6 sene beklemek istemiyorsak tabi....... |
bencede gereksiz bi transfer olur... |
Türkiye`de Saat: 04:31 . |