![]() |
zapo kiralanıyor Çek stoper Tomas Zapotoncny'nin yeni sezonda kiralık olarak verileceği ifade edildi. Zan, Toraman ve Sivok üçlüsünden memnun olan Denizli'nin yöneticilere, "Bu bölgede 4. alternatif fazla. Yabancı hakkımızı başka bölgede kullanabiliriz" dediği öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bu adam niye gönderilmeye çalışılıyor anlamış değilim :(:( |
aslinda zapoda is var ama olmicaksa en azindan kiralanmasi en dogru olanidir |
kiralamak en güzeli ama şampiyonlar liginde stoper krizi yasarsak cok kötü olur |
kiralık gitmeli satılmamlı bence |
Alıntı:
coşkunum o gitmez se bu gitmezse nasıl transfer yapılacak . |
bu adam ilk geldiği dönemlerde çok güzel performanslar ortaya koymuştu.denizli döneminde fazla şans bulamadı.kötü futbolcu değil aslında.ama yine de teknik heyet karar vercek tabi. |
teknik ama cok agır adam daha cabugu lazım... |
katılıyorum iyi ama ağır hayırlısı olsun defans olarak 3 kişi yetmez ama bizim hem ortada hem başka bir bölgede oynayabilen bir alternatife ihtiyacımız var gerektiğinde oynayabilmesi için |
kiralanması bence iyi çünkü bu aralar gerçekten pek iyi oynamıyor düzelince geri alırız:) |
bence dogru karar |
bir tane stoper şart zan la gitmez bu iş |
Gönderilmemeli.Toraman'da ameliyat olacak,sezonun bir kaç haftasını kaçırma riski var.Tam iyileşene kadar baya bir vakit geçer.Alternatif olarak kalmalı. |
kiralanmasi daha dogru , dogru karar veriLmiş. |
valla cld gokhanla toramana bel baglayacaksak hayatimiz kayar benden soylemesi zapo gidiyorsa yerine muhakkak daha iyisi konmali gokhan zanla toramanla olmaz bu isler |
denizli hoca düşünüyordur bunları rahat olun yaa :) |
bu ada değilmiydi yok durduğu yeri biliyor müdaleleri yerinde diye göklere çıkan ki öğleydi de şimdi ne olduda istenmeyen adam oldu anlamış değilim bu adamı boşuna harcıyoruz takımda kalması daha mantıklı bence oynadığı zaman hiç sırıtmayan bir adam giderse yönetim yanlış yapar bundan daha iyisini bulacağımıza da inanmıyorum |
Toraman-Sivok ikilisi uygundur..Zapo da alternatif olur ancak..Kiralanabilir bence.. |
bu yıl tüm yabancılarımız katkı verdi, hatta zaman zaman kontenjana bile takıldılar, bu yüzdenin sağlanması çok iyi ama çifte kupayla birlikte hedefler de büyütülecektir ve kadro bir kaç takviyeyle iyileştirilecektir, bu gerekli, tabii ki bunun için de bir takım oyuncularla hizmetleri için teşekkür edilerek yollar ayrılmalıdır, bu zpaotocny mi olur, cisse mi olur, bir başkası mı olur bilinmez ama eksik yerlerin doldurulacağı ve 8 yabancının olacağı bi dengeli dizilim sağlanmalıdır... |
Hani Denizli kalmamısdı takımda ? Kalmadan nasıl transferler karışıyor bu haberlerde yalan var. Okumak istemiyorum artık ya |
Türkiye`de Saat: 10:53 . |