![]() |
Kuranyi Harekatı Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Fabian Ernst’ten memnun kalan, Michael Fink ile el sıkışan Beşiktaş, Almanya’nın ünlü golcüsünü renklerine bağlamak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun bonservisi için Schalke ile temaslara başlayacağı belirtildi. İki kupanın zafer sarhoşluğundan uyanıp, yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, bomba bir transferle taraftarının karşısına çıkmak istiyor. Siyah-beyazlıların, Schalke 04 formasını giyen Kevin Dennis Kuranyi’yi renklerine bağlamaya hazırlandıkları öğrenildi. Fabian Ernst’ten çok memnun olan, orta sahasını güçlendirmek için Michael Fink ile el sıkışan Kartal’ın, Alman ekolünü takıma adapte edeceği, forvetinde de Alman Milli Takımı’nın golcüsünü görmek istediği ifade edildi. Alman ve dünya futbolunun başarılı isimlerinden olan Brezilya asıllı Alman oyuncuyu renklerine katma hesapları yapan Beşiktaş’ın, önümüzdeki günlerde bu oyuncu için Schalke ile tamasa geçeceği bildirildi. 10 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli olan 27 yaşındaki oyuncunun menajerliğini ise Fabian Ernst’in bağlı olduğu Rogon menajerlik şirketinin yaptığı ifade edildi. Önümüzdeki sezon Bobo’nun takımda olmayacağını hesaplayan siyah - beyazlı yönetimin, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin raporları doğrultusunda bu oyuncuyu renklerine katmaya çalışacakları öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Schalke kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kuranyi’nin bonservisini düşürtmek için hemen temasa geçeceği vurgulandı. Kuranyi’nin eski takım arkadaşı olan Ernst’in de bu transfer için Beşiktaş Yönetimi’ne yardımcı olacağı ifade edildi. Yeni yabancı transferleri için kontenjan boşaltmaya çalışan siyah - beyazlı yönetimin, Cisse ve Bobo’nun gitmesini bekleyeceği belirtildi. Kuranyi kimdir? 2 Mart 1982’de Rio de Janerio’da doğan Kevin Dennis Kuranyi, Stuttgart formasıyla 118 maçta 92 gol attı. Daha sonra Schalke’ye transfer olan başarılı oyuncu, buradaki performansıyla da Alman Milli Takımı’nın değişmez isimleri arasına girdi. Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da gündemine gelen 1.90 boyundaki Kuranyi, Schalke’de Halil Altıntop ile birlikte forvet hattında görev alıyor. |
alınnırsa iyi iş yapar |
cok büyütülmüs bir oyuncu ve pek sevmedigim bir forvet ve gelmesinide istemem |
Kuranyi tam bir santrafor yaw..yerden,havadan,sağ,sol farketmez..Her türlü gol atan bir adam..Bence doğru bir tercih olabilir..ancak transfer ihtimalini zayıf görüyorum.. |
Kuranyi olmazsa nolursun yönetim şu gudjohnsen'i al bu futbolcu kaçmazz |
yalan haber yaa gidin barçada yedek olan hleb i alın delgodoyu cisse yi gönderin zapoyu kiralayın boboyu iyi paraya satın |
ah keşke alsak . |
ismen olsa da cismen Bobodan iyi değil, yerine Batuhan oynasın daha iyi. Boboyu 3e 5e satıp bir de buna gidip 10 milyon verirler deli oluruz :D |
kuranyi iyi bir isim iyi topçu ama ben bu adama hiç ısınamadım |
Valla bence iyi bir taransfer olur ama buda balon gibi geliyor bana |
Turkiye Ayağa kaLkar Heralde :D |
Insallah almazlar, Kuranyi bizim icin en kötü transferlerden birisi olur. Almanyada is görmüyor, milli takimdan firar edip, atildi, yani saglam birisi degil. |
bence elimizde patlar hatta ve hatta guiza bile ondan daha iyi,gomisi alsınlar gelsinler... |
yalandır yalan |
Bence Kalitesiz bir futbolcu Bobo yla Aynı ayarda gelmesin onun yerine Grafite gelmeli. |
kuranyi gerçekten iyi bir santrfor..fırsatçı..kurnaz..daha ne?şampiyonlar liginde batuhanla mı mücadele etmeyi düşünüyorsunuz anlamadım ki..böyle bir adam şart beşiktaşa..defansa,ortaya,forvete adam gibi birer oyuncu ile iyi noktalara gelebiliriz..eldeki kadro ş.ligi için yetersiz..bunu hepimiz biliyoruz..bize ş.ligi tecrübesi olan kaliteli isimler lazım.. |
takımn reklamı ıcın de iyi olur aslnda |
süper olur tam bize uygun bir adam bence |
acaba gercekden adami izleyipdemi yorum yapiyorsunuz yoksa istatiklere göremi yorum yapiyorsunuz anlamis degilimya |
alman panzerimiz ii çıktı takıma katkı sağladı şimdi medyamız bütün almanları yazar beşiktasa:D |
kuranyi gibi adamı nasıl beğenmiyorsunuz arkadaşlar bende sizi anlayamıyorum ne sanıyorusunz bizi manu felan mı kimi alacaktık tevez felan diyip güldürüyorsunuz tevez real madride gitmedi bize mi gelecek :D |
Alıntı:
hava hakimiyeti olan bir forvet ama 1gol atmak icin en az 5sans gerekiyor kacirdigi golleri görünce eyvah dersin..bakma sezonda 11gol attigina schalke cok position üreten bir takim kuranyi gecmisde genc yasinda oynadigi performansla kurtariyor ve öylede gidiyor iste ben sahsen bizim takimda kesinlikle görmek istemem |
Alıntı:
|
Alıntı:
tercübesi vardir orasini inkar etmem ama hadi tamam tercübe oyuncu alalim ronaldodan daha tercübeli adami buluruz biz onu alalim ozaman sisko haliyle kuranyiye on basar |
Alıntı:
|
Alıntı:
kuranyi ben takip ettigim icin diyorum bize yaramaz bizim taraftari bizim milleti bildigim icin konusiyorum kuranyi cok akil almaz sanslar kaciriyor teknik olarak hava hakimiyeti olarak iyi ama firsatci degil ve bu piyasada daha iyi forvet futbolcularida vardir hem kuranyi bizim icin pahalidir |
Alıntı:
|
amaaan bu medyaya göre daha kimler gelecek bakalım.hergün yeni biri. |
bjk tv de duymadan ve görmeden inanmam kolpa habere benziyoo |
bu herif gelirse iyi is yapdik diyenler futboldan anlamiyor baylar bayanlar, alman ligine bakin yeter, herifin atti degil atamadi golleri, milli takimda yapmis oldu terbiyesizli vs vs herif her 5 macta cosuyor, büyük takimlara karsi hic birsey yapabildimi? ahi gecmis vahi kalmis birisi... insallah gelmez... |
Türkiye`de Saat: 12:15 . |