![]() |
Elvir Boliç'in 'Kezman' tepkisi Elvir Boliç'in 'Kezman' tepkisi Futbol hayatını Hırvatistan'da sürdüren Elvir Boliç, "Fenerbahçe, Kezman'ı transfer ederek biz Bosnalıları yaraladı" dedi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 "Kezman'ın yaptığı hareketi Boşnaklar'ı katleden ırkçı Sırplar yapıyor. Biz Kezman'ı bu hareketi yaptığını zaten biliyorduk. Dünya Kupası elemelerinde Sırbistan'la Bosna-Hersek aynı gruptaydı. Daha birkaç ay önceki maçta da gol attıktan sonra da aynı hareketi yaptı. Biz de büyük tepki gösterdik. Tribünler karıştı. Maçta tansiyon çok arttı ve sahada tatsız olaylar yaşandı. Ben futbolcuların bu tarz hareketlerini yanlış buluyorum. Mesela Galatasaray'daki Iliç, Kezman'ın çocukluktan beri arkadaşı. Ama onu hiç böyle ırkçı bir tavırda görmedik. Ben Fenerbahçe'nin ekmeğini yemiş ve hizmet etmiş bir futbolcu olarak söyleyebilirim ki bu transfer biz Boşnaklar'ı çok yaraladı." Ben bi arnavut olarak ve bi bjk taraftari olarak bolice katiliyim mi katilmayim mi bilemiyorum ... Bi taraftan gavur oldugu icin uzuluyorum oteki taraftan febe aldigi icin mutluyum... siz ne dusunuyorsunuz.... |
bence bolic haklı ilic her nekadar cinxon bile olsa efendi bi adam ama bu psikopat adam bilerek ayagonı falan kırmıs mnayagın teki bu.eger bu adama bu ligde sezon sonuna kadar 6 kırmızından aşagı verilirse ben adam değilim ama adaletli hakem olcak bu adam cabuk kışkırtırılır ve buda anadolu takımlarının işine gelir (bu arada tepki vermeyin anadolu takımı derken küçük görme veya aşagılama anlamında demedim) |
ezike bu yakisir ,HAYIRLI OLSU dermisim :D |
sırpları oldum olası sevmem zaten. febe nin bu serefsizi transfer etmesi kardeş oldugumuz bosnalılara,eziklerin büyük bi ayıbıdır. zaten maçlarda o hareketi bi yaparsa sonu pek iyi olmaz. iliçin yaptıgı gibi,topunu oynasın defolup gitsin. pek uzun ömürlü bu topraklarda kalcagını sanmıyorum ama....!!! |
bu adama yol vermeli fener yönetimi adam azılı bir sırp kasabı. |
azize kendine benzeyen birini buldu. azize ve keziban tungay & tumis bunlarin hepsi gay |
ALLAH kezmaninda onu müslüman ülkeye getireninde belasini versin insallah |
http://img244.imageshack.us/img244/7825/48gv0.jpg Şu üç parmak ile yaptığı çetnik işaretini boşnak arkadaşlara sorun, onlar çok iyi bilirler. |
umarım bu işaret resimlerde kalır ve stadlarımızda canlı canlı bu hareketi yapmaya kalkmaz |
fb.ye yuhlanacak 1 enayi daha geldi |
Türkiye`de Saat: 13:32 . |