![]() |
yaa bak ben şimdi iice uyuz olmaya basladım hee centik midir çetnik midir ne karın ağrısıysa ulan inşallah inönüde böle bi artsilik falan yapmaya kalkar bu arada kısmetse son haftalarda inönüye gidicem ve bu bi derbi olucak fener deerbisi.. :D:D |
Alıntı:
Çok açık ve çok güzel konuşmuş helal olsun.... |
çetnik piçi kezman. defol git ulan bu ülkeden. müslüman karşıtı ********. |
bu şerefsizi getirenler ondan daha da büyük şerefsizdir! |
lugano da kezman da birbirinde igrenç ezik futbolculr fenerede bu yakısır ztn nrde enayi vrsa onu gtirirler..ztn yonetım keriz..şmpıonlr liginde elendiler tribün küfürü bstı transfer yptılr |
boliç bile bunları dediğine göre, bu adamın türkiyede top oynaması son derece yanlış,bosnalı kardeşlerimize saygısızlıktır.Eziklere yakışır böylesi |
tam bi o.ç bu herife basından bı allah ı kulu bişey yazmadı bu kadar olmaz.serefsiz fenerbahçe yine rumlugunu gosterdi |
Fenevbahçe tam kendi ezik cumhuriyetine yakışan bir futbolcu aldı. Azizeye iyi arkadaşlık eder. Tencere ve kapak cuk oturmuş. |
ezik bunlar tabiki ezik futbolcularla oynayacaklar |
Allah Böyle Katil Ruhlu ********lerin Ve Onu Destekleyenlerin Belasini Versin.fenerlilere Yazik Ya çok Yazik. Insan Yeri Gelince Kendi Takimini Da Eleştirmeli. Eminim Ki Böyle Bir Futbolcuyu Biz Alsaydik. Ne Yapip Edip Onu Geri Göndertirdik.haşmet Babaoğlu Na Helal Olsun Süper Yorum Yapti.bu Müslüman ülkede Sakin Ola öyle Irkçi Hareketleri Yapmasin. Ama Bakiyorumda Fenerlilerin çoğu şimdiden Kezban Denen Irkçi, Katil Ruhlu Adama Destek çikti. YANİ DÜŞÜNÜNSENE ADAM SARACOĞLUNDA GOL ATTIKTAN SONRA GÖZ GÖRE GÖRE O ÇİRKİN ÇETNİK İŞARETİNİ YAPACAK FENERLİLERDE O HAREKETİ ALKIŞLAYACAK.(O İŞARETİ GÖRÜNCE BİZİM HALBUKİ YÜREĞİMİZ SIZLAMALI BOSNALI KATLEDİLEN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ HATILAMALIYIZ.)yalniz şunu Unuttu Fenerliler _cenab-i Allah Katil Ruhlu Bir Adami Bağrina Basanlarin Uygun Bir Zamanda Belasini Verir. Herkes Görür. Türk;üz , Müslümaniz Elhamdülillah Irkçi Değiliz Ama Irkçi ********lerinde Karşisindayiz. |
Türkiye`de Saat: 06:13 . |