![]() |
liverpoola gidecek adam ya |
Alıntı:
Keske Apache lakabli Tevez gelse bize ama imkansiz, arkadasim sana katiliyorum Tevez'in sahibi MSI adli bir sirkete ait, Manu Tevez'in bonservisin almak istiyordu ama 35 milyon € gozden cikarmali gerekiyordu, Manu'de ucuza kapatmak istiyordu (maglum bir Berbatov'a 39 milyon € verdiler), Tevez belirti futbolu ingiltere'de devam etmek istedigini buyuk ihtimal seneye Liverpool veya Chelsea'de goruruz |
bence çok zor. beşiktaş dan önce ne kulüpler istiyordur tevez i.geçenlerde liverpool la ismi geçiyordu.bi de acayip bonservis isterler bu adama. |
Doğru bir haber olduğunu sanmıyorum ama doğru olsa güzel olurdu:) |
ya niye olmasın adamın bonservisi yok bir kere. senelik 5 milyon euro para aman aman bir para değil fenerin senelik alexe 4 veriyor ise tevez gibi gencecik bir adama veririz bizde. Burda asıl sorun şu tevez gelirmi bence gelir. Güney amerikalı futbolcular şovu sever. E beşiktaş taraftarından daha iyi şovmenmi bulacak. Reklamımızı iyi yapıp biraz ucundan para göstereceksin bal gibi gelir. |
M.City alıcakmış,öyle yazıyor dış basında |
Adamlar nefes almadan oyuncu ismi yazıyorlar yaw bize:D |
ya bu medyayı anlamıyorum nerden bulurlar bu isimleri hayret allahtan güzel futbolcuları yazıyolar demekki onlarda kabullendi beşiktaşımızın büyüklüğünü ki böyle bomba isimleri yakıştırıyolar buda olumlu gelişme kolpa basının davranışı |
ya arkadaslar tamam tevez iyi topcu ama bobo yıllardır bjk forması giyiyor bence tevezden üstün bir forvet tevez gelip uyum sağlayabilirmi önemli olan boboyu satmadan tevezi almak biz taraftar olarak uzerimize dusen gorevi yaptık futbolcularda yaptı sıra yonetimde şu kadroyla oynamayın fazla 2 yıldız yeterli ama yedek beklemeyide bilmesi gerekir.örnek delgado |
pek sanmıyorum ama... bir umuttur yaşatan insanı :D |
dogrumu yalan mı bilmem ama eger bu transfer yapılırsa 10 tane tevez forması kendıme 10 tanede arkadaslarıma forma alırım hatta bazı ezik takımın taraftarları bıle gelırse bende alırım tevezın formasını dıyorlar!!!!!!!!! |
yok bmc kamyon :D:D messıde gelsın yanındaa:D:DD: |
Alıntı:
|
canı ceker onunda sdsfnsj:D:DD: |
Alıntı:
|
tevezi bilmem ama NENE adı gecıyor bobonun gıdısının garantı olması nene nın besıktasa gelmesıyle onayanacakmış tabı medya buda yalan olabılır nene portekız gol kraı bır macını izledım fena adam deıl ii pozisyon aıyor |
tevez bize 33 yaşında gelir. yai 1 transfer daha yapar ingiltrede formdan düşer ve bize gelir. |
Yaa görüşmekte aptallık, siz kendinizi teveziin yerine koyun adam ispanya takımlarına bile kapıyı kapattı ingilterede kalmak için. Bunu söyledikten sonra tevezle görüşmeye giden salaktır türkiyeden, tabi 40-50milyon € vermeyeceksen!!! Görüşmek bu anlamda ise ben messiyle, c.ronaldoyla kaka ile de görüşürüm hatta boşda dönmem birer imzalarını da alırım:D |
kolpa hbaerrrr:D:DD: |
olursa süper olur :D |
bonservisi bir şirketin elinde ve şirket kiralamaya açıkmış oyuncuyu Kariyer yapmak gibi bir derdi yoksa arkadaşın evrim geçiren Demirören kiralıkta olsa getirir. |
tevez türkiyeye gelmez |
bu adamı bize kaptırmazlar bıraz yalan gb geldı ama grşme kısmı dogru olabılır her grşülen takıma gelmıyo nede olsa |
Bütün şampiyonluk geliri Tevez e verilecekse gelebilir tabi :D Türkiye ye gelmez diye bir şey yok şampiyonlar liginde oynayıp alacağı paraya bakar adam iki hedefe de uyarsa gelebilir tabii ki piyasası uzun süre canlı kalacaktır çünkü tevez in ama alınması çok zor orası ayrı :D |
Arkadaşlar fatih altaylının bu yazısını size hatırlatırım.:wink: http://img.donanimhaber.com/upfiles/...907E7B7CEC.jpg |
FeneRde heRsene ronaLdinho'yu aLıyor:D:D:D aLı$tık artık:D:D |
Türkiyeye her türlü oyuncu gelir artık cünki dünyanın sayılı ligleri arasına girdi degeri artıyor 3-5 sene sonra kimleri görürürz |
arkadaşlar beşiktaş yönetim ile iletişime geçelim ya vallaha ciddiyim ünlü bi oyuncu alalım tevez diyelim gudjonsen diyelim beşiktaşta bulunan yere gidelim onların binası var orda tezahürat yapalım |
Alıntı:
|
sen ne diosun arkadaşım millet tevezi izlemek için bjknin maçlarını izler ya tevez lan bu boru mu :D:D |
yönetim tevezi al olayı bitir artık...bu adam yolun sonu inönüdeki macları dusunemiyorum yaa... |
baskan bize tevez i getir |
valla tevez gelirse çok güzel işler yapar bende tevez gelsin diyorum şampiyonlar ligini bilior adam çok gzl oynar |
boboyu 7 milyon euro ya sattı başkan bu parayıda teveze yatırır bence ayrıca şuanda kasada 56 milyon TL gbi iyi bir para var. başarı demek para demek bir yılda duble yaptık bu kadar para var kasada onun için iyi transferler ile ve demirörenin artık çağ atlaması ile beraber Beşiktaş hem avrupada hemde ligte lokomatif gibi olur. Tevez gelir mi o bilinmez çünkü adamın bonservisi bir şirkette. |
Alıntı:
katiliyorum ....bence de tevez gelmek istiyorsa para problemi cikmaz |
Türkiye`de Saat: 13:45 . |