![]() |
abi ne kolpacı insan bunlar.nerde gördün bunları. hadi gördün nası duydun adamlar masa başında kendi kendine haber uyduruo anasını satiim |
Alıntı:
|
ezik medyasi neolcak gördüler besiktas oyuncuda hemen abartirlar |
beşiktaşın bir seri yakalamasını istemeyen şampiyonluk yolunda önümüzü tıkamaya çalışan camiadaki birlik ve beraberliği bozmak isteyenlerin oyunlarıdan sadece birisi eğer böyle birşey söylediysede 'bakın ben burak ı uyarıyorum gelin haber yapın 'mı dedi salaklar ugraşıyor takımla |
eğer doğruysa haber, bence zamanında ve gerekli bir uyarı,milletin ağzına laf vermemiz gerekiyor,o yıl elle kolla şampiyon oldular dedirtmeyelim,alnımızın teriyle şampiyon olacağız biz |
tabi içinde abartama da olsa çok doğru birşey yapmış aksu,yapmamışsada yapsın.Ronaldinho bile olsa beşiktaş etiğine uygun olmalı.Buraktan çokj şey bekliyoruz,biraz dikkat et koçum,uyarıları dinle kral oll.. |
herkes attiyo BIDE BIZ ATALIM |
Eğer Burak golden sonra hakeme "Bu golde ben elle düzeltip attım." deseydi. Belkide bu olaylar bu kadar büyümezdi. Bende Burak`ın genç olduğunu düşündüğümden ve ilk golünün heyecanıyla bunu düşünemediğini düşünüyorum. |
ezik yalakası medya :mad: |
ezik medyası ağzına sakız yapacak şimdi bunu,biz atınca el değmemiş lig pankartı,siz yapınca ne oluyo diye,maçlarda biraz daha dikkatli olmalı futbolcularımız |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |