![]() |
Beşiktaş 42 oyuncuyla sözleşme imzaladı! Gelenler: 1-Tevez 2-Quaresma (Fotospor) 3-Gudjohnsen (Fanatik) 4-Juninho 5-Ronaldo 6-Riquelme 7-Riise (Fanatik) 8-Topuz (İHA) 9-İlsinho 10-Cardozo 11-Kuszczak (kaleci) (Goal.com) 12-Ujfalusi (Haber 1903) 13-İbiseviç 14-Fink 15-Tuncay 16-Fatih Tekke (Fotomaç) 17-Geremi 18-Atouba (Fanatik) 19-Marcell Jansen 20-Papa Gueye 21-Cisse (orjinali değil) (Maraton) 22-Sezer Öztürk 23-Nekounam 24-Murat Ceylan 25-İsmail Köybaşı 26-Bolusporlu Erdem (Fanatik) 27-Gökdeniz (Sabah) 28-Serkan Balcı (Milliyet) 29-Benitez (Fotospor) 30-Nesta 31-Kalinic (Fanatik) 32-Kuranyi (Milliyet) 33-Misimovic (Fotospor) 34-Jovanovic 35-Caner (Fanatik) 36-Salihovic (Macar Basını :) ) 37-Cruz (Fanatik) 38-Nene (Fanatik) 39-Guti (Fotomaç) 40-Razvan (Fotomaç) 41-Mancini (Fotospor) 42-Mark Gonzalez (Milliyet) ... Gidenler: 1-Delgado 2-Cisse (Fransa) 3-Bobo (A.A.) (Olympiakos) 4-Holosko (Almanya) 5-Üzülmez 6-Zan (İngiltere) 7-Zapo 8-Mustafa DENİZLİ :viking:Sevgili basının son 1 aydır yazdığı oyuncular:D:rofl::bike: Bakalım haNgisi tutturacak:D |
Şampiyon olmamamız için elinizden geleni yapıyorsunuz ama bu takım cumartesi Seve Seve ŞAMPİYON ULAN! |
Allah Kolaylik versin Basın :) varmi Başkaaaaaaaaaa :D |
ouresma gelse hıc fena olmazzz ama en guzelı ıse cısse (orjinal degıll) bu cınlıler futbolcuların bıle kolpasını cıkarmıslar |
ya bunların hiçbirine inanmıcaksın en iyisi klüpten açıklama beklemek |
holosko yumu göndermişiz bööğ tuncayıda almışız dünyanın sonumu geldi |
kulüpten gelen açıklama bile yalan payı vardır borsaya bildirmeden hiç bir şeye inanmayın gelelim şu aldıklarımıza yabancı kısıtlaması mı kaltı yoksa ben mi yanlış görüyorum bu gazeteler hiç bir araştırma yapmadan hiç emek harcamadan yayın yapıyor birileri buna dur demeli insanları kandırmaktan başka bişi değil bunlar |
bu haberler normaldir sonuçta adamlar gazete satışlarını düşünüyo bizlerde her gördüğümüz haberi gerçekmiş gibi tartışmayalım |
quaresma olsa olur aslnda:D:d |
bu kadarcık mı bnde bişi sandım :D:D |
Türkiye`de Saat: 14:17 . |