![]() |
tabiki ali tandoğan |
Elbette ki Ali Tandoğan |
ali tandoğan oynar |
kesinlikle ALİ TANDOĞAN... ya adama biraz şasn verilse ben aliye güveniyorum ve inanıyorum..bence çok da iyi bir futbolcu... kesinlikle şans buldukça vazgeçilmezlerden biri olacaktır... ali bu takıma küstürülmemelidir... |
kesinlikle ali tandoğan hem formuda çok iyi bu aralar |
Alilerden biri oynasın serdar bu maclari kaldiramaz... |
Bence SaĞ Bek Olarak Serdar KurtuluŞ SaĞ AÇik Olarak Alİ TandoĞan Oynamalidir ÖnlÜ Arkali. Burak Nolacak Dİyeceksİnİz Bence Bobo'nun Yerİne Forvet Olarak Oynamali Bobo'dan Daha Verİmlİ Olur Bobo Çok Formsuz Bence Bİraz Dİnlendİrİlmelİ.... |
ali oynar ama nekadar doldurur bilemeyiz |
E Ali Tandoğan |
Ali Tandogan oynasin |
Alıntı:
|
ali tandoğan oynamalı,adam bu forma için çok savaşıo ama bi türlü şans bulamadı |
Serdar'ın oynamasını çok istiyorum ama alide olabilir tabi ve hatta büyük olasılıkla tiganada ona şans verir.. |
bencede ali tandoğan oynamalı burak forvette oynamalı onun yerinede serdar oynamalı. |
Ali Tandoğanın sürpriz gollerine mi yoksa Yattarasız da olsa ts hücümuna karşı defanstaki gücümüze mi daha çok ihtiyacımız var önce onu tartışmalı.Bence defansif yönü fazla olan bir oyuncuya daha çok ihtiyacımız var.Çünkü bu sene orta saha ve forvet hattı gerçekten her an gol atacak seviyede ama yinede Benim şahsi düşüncem Ali tandoğanla oyuna başlayıp 2 farklı skordan sonra Serdarı oyuna sürmek.Peki 2 farklı skor olur mu görün bakın en kolay maçımıza çıkıyoruz... |
pascal cygan |
Alıntı:
|
son macdakı performansından dolayı tandogan gozukuyo olede olmasını ısterım |
Alıntı:
|
ali tandogan cunku serdarın yerı bence sag acık ofansıf yonu cok fasla bu arada serdar takımda en begendıım oyuncular arasında ama defansta yerını cok kaybedıo içe cok kacıo |
ali Tandoğan |
konya maçındaki gibi oynarsa sezon sonuna kadar ali... |
Alıntı:
|
son haftalardaki performansı ile ali tandoğan kesinlikle oynamalı. yoksa tabiki serdar |
bence serdar kurtulus cünkü bakalim böyle büyük maclardi nasil bir performans göstertcek bence serdar oynasin |
son maçta çok iyiydi ali tandoğan oynamalı |
ali tandoğan oynarsa herhalde 1 atar 1 attırır diye düşünüyom nede olsa rakip zayıf trabzon dermişim |
Serdar Kurtulus |
Ali Tandogan , Serdar Kurtulus veya Mustafa Dogan ... |
TAndoğan oynasın Serdar ı böyle maçlarda denemek çok riskli adamı direk kaybedebiliriz... |
tamam yaww kavga cıkmasın birer devre oynasın ilkdevre serdar duruma görede ali girsin :D:D:D |
Tabiu ALi Tandogna cok ii futbolcu :) |
Ali tandogan duruma göre serdar ikinci yari son 15 - 20 dak. bence.. |
ali tandoğan oynayabilir.... |
ALİ TANDOĞAN |
Ali Tandoğan Oynasın... Ama Eger Formunu Yakaladıysa ALi GÜneşte Oynayabilir...! Serdar'ı Bu Tür Maçta Oynatmak Biraz Riskli OLabilir.. |
ali tandogan:D |
ali .... beşiktaş o kdar iyi tkım ki serdar gibi bi adam bile yedk klıo :D |
Bence banko M.Dogan. Ali Tandogan bir defa sagbek degildir, savunmanin s'sini bilmiyor. Ayrica oynayacagimiz 2 mac Sebat ve Rize maclari degil, Trabzon ve Gaysaray maclari, bence tecrubeli ve savunmaya yardim edebilecek biri oynamali ki bu isim M.Dogan'dir. Tigana'yi iyi taniyorsam ve iyi hoca ise bu iki macta M.Dogan'i oynatir. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:02 . |