![]() |
Ali ama GÜNEŞ olanı... |
Alıntı:
Belki ali tandoğan sakatlanırsa oynayabilir tabi :D:D:D tabi serdar kurtuluşta var daha.. :D |
i.toramanın yerini kimse dolduramaz:) ama ali tandoğan son maçlardaki performansını gösterirse defansta sıkıntı yaşanmaz |
ali tandoğan veya serdar kurtuluş ama serdar kurtuluş hücumda daha iyi |
Yillarca karhrolsak derrten kederden, askimiz harbinden hemde derinden, asla vazgecemem BESIKTAS senden |
ben mustafa doğan diyorum tabi sakatlığı olmazsa |
bence koray oynasi toramanin yerine orta sahayada ricardihno gelsin |
bi de ali güneş vardı ben onu unutmuşum,hangisi formdaysa o oynasın:) |
ah ah biz ne zaman tam kadro bi maca cikacagiz ya...:mad: bu hakemlerle ibo yatisene kadar iki oyuncu daha cezalanir... tandogan oynar bence günes sakatliktan ynei cikti ve hazir degil bence.. |
her ne kadar cogunLuk aLi demisse de ben serdarIn oynamasInI istiyorum.. aLi daha ii hucumcu diyosunuz ama serdarIn da miLLi takImLarda her zaman oynadIInI ve sag bekde ii işLer yaptIgInI unutmayIn.. hatta bi ispanya macI izLemistim 1-2 ay once fiLan o macta gayet guzeL oynamIstI.. bide soyLe bişiy war serdar cok genc ve su an onun mevkiisinde toraman oynuyo yani toramanIn sakatLık veya cezasI olmadII zamanLarda serdar forma sansI buLamaz boyLe bi macta oynarsa sansInI ii degerLendirmek istiycek ve yapabiLdiinin en iisini yapmaya caLIsIcaktIr.. |
Türkiye`de Saat: 19:11 . |