![]() |
Erhan Güven transferi ( Tek Başlık ) Beşiktaş, Ankaraspor'dan savunma oyuncusu Erhan Güven'i, genç oyuncusu Aydın Karabulut'u vererek transfer etti. NTV Spor İSTANBUL – Turkcell Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, Ankaraspor’dan Erhan Güven'i kadrosuna dahil etti. Ankaraspor'da defansın sağında oynayan ve zaman zaman defansın göbeğinde de takımda yer bulan Erhan Güven, 27 yaşında ve bu sezon Ankara ekibinde Fortis Türkiye Kupası ve ligde toplam 39 maçın 38'inde ilk onbirde sahaya çıktı. Beşiktaş, Erhan Güven'e karşılık Başkent ekibine geçen sezonun devre arasında Bursaspor'a verilmesine rağmen gitmeyen Aydın Karabulut'u bonservisiyle birlikte verdi. Erhan Güven 3.5 sezon Gençlerbirliği'nde forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon başında Ankaraspor'a transfer olmuştu. arkadaslar erhan ı tanıyan varsa bıraz tanıtabılır mı?? pek duymadım adını.. |
Erhan Güven KartaL OLdu Erhan Güven Beşiktaş'ta! (FLAŞ!) Beşiktaş Ankaraspor'lu Erhan Güven'i, Aydın Karabulut karşılığında transfer etti. Ayrıntılar Az Sonra... http://www.futbolig.com.tr/resim/futbolcular/411.jpg |
Aydın karşılıgımı :s |
erhan kim lan aydina bakarak offf bi gülemicekmiyim ben |
Aydın kendini yırttı kalmak için çok şans veremedik. Onun adına çok üzüldüm. |
hayırlı olsun aydının artık bizde bişey yapamıcağpı belli |
Tam bir kazma hayırlı olsun... |
Gereksiz gibime geLdi. Erkan Zengin Gibi Kulübede Oturacak Pff. |
aydın iyi adam işallah üzülmeyiz ileride |
19 yasindaki adami verip neden 27 yasindaki adami aliyoruz ve neden bunu topuz transferi SIKINTIYA girdigimiz gun yapiyoruz once topuz isini halledin allahim sen bana sabir ver kabus geri donuyor resmen 23 luk bobomuzu satariz 30 luk nobreyi bi dunya para verip takimda tutariz daha tamamen anlasmadan borsaya futbolcu transferi bildiririz delirmemek elde degil sampiyonluk gunlerimizi zehir etmek icinmi yapiyorsunuz ulan |
tanımıyorum erhan güveni ama iş bittiyse eğer burdan kötü konuşmanın bir anlamı yok,kim derdi ki Ekrem Dağ sezon sonunda böyle bir performans sergileyecek ve takımın değişilmezi olacak,zaman vermek lazım.Mustafa Hoca istediyse vardır bir bildiği,yönetimin kendi başına böyle bir transfer yapacak hali yok |
Alıntı:
|
Aydın'ı severdim, ama Denizli'ye karşı büyük yanlışlar yaptı, Denizli'de onu fazla tutmadı zaten, böyle bir şeyi bekliyordum yani...Umarım hayırlısı olmuştur, Erhan'ı tanımıyorum, zaten kulübe için alınmış bir oyuncu, yedeğin yedeği durumunda hatta, Tuna gibi olacaktır büyük ihtimal, forma şansı bulamadan gidecektir...Yine de hayırlısı diyelim biz... |
hayırlısı olsun |
Kimse Erhan Güvene burun kıvırmasın arkadaşlar 34 maçın 33 ünde oynamış,üstelik bizle bağları tamamen kopmuş olan aydınla birebir takas.zaten kadro derinlği açısından alınmış oyuncu |
Aydin Besiktas formasi altinda niye göremedik Aydin ile ilgili birsey bilen varsa lütfen yazsin bizlerde bilelim Kas yapim derken göz cikartiyoruz 19 Yasinda ---27 Yasinda Aydin satan Besiktasin gelecegini satmistir Ben Aydin verilmesine kesinlikle karsiyim Aydini verende Futboldan ya anlamiyor veya garezi var Hatasi varsa bilelim |
yaşlıymış ben genç zannetim. |
Aydın yaklaşık 3 senedir burdadır.Gerektiğinde şanslar verilmiştir.Beşiktaşa ve mustafa denizliye karşı gelmek en büyük yanlıştır.Gitmesi yerindedir.Hiç te fark yapmaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abi Aydinin hatasi ögrenelim senelerdir begenilmeyen Adam ilan edildi. Bence kiralansa daha iyi olur Futbolcu dedigin oynayarak gelisir Temmeni verilmezki be abi. Kiralanmak daha yararlidir |
Kiraladık da gitti mi? ben ne demeye çalışıyorum zaten? |
Alıntı:
|
ya bu nasıl bi transfer matığıdr!... aydın gibi bi adamı veriosun yerine saf saf transferler yapıyosun!... ümit millinin değişilmez ismi yıldız adayı aydın bu ya... geçtim türkiyeyi dünyada sol kanat adamı tırım tırım aranırken biz yıldız olabilicek bi adamı moruğun tekiyle transfer edoruz.!. alıcaksan al niye aydını veriosun ya??? |
Ya ne kadar meraklıymış bunlar Aydını satmaya ya... Çocuk herşeyiyle kalmak istiyor diye mi yapıyorlar bunu anlamadım gitti. Birde aldıkları adama bakın. |
Alıntı:
|
elimizden gelecegin cok büyük bir yildizi gitti kafaniza dikkat edin malesef cok kafamiza vuracaz aydin yüzünden..erhanmis iyi oyuncuyla takas olsa icim yanmaz ama erhan kimya her maci oynayan 1gol 1asisst bile yapamayan bir oyuncu |
hayırlısı olur inşallah yusuf gelincede aynı tarz yorumlar yapılmıştı onada yaşlı,bir işe yaramaz diye bakılıyordu ama herkes becerisini sahada gösterir.Güveniyoruz sana Erhan:) |
SAÇMA OLMUŞ KULUBE GÜZELİ OLUR BUDA |
kim bu ya alacaksan ankaradan edizi al bari bu nasıl transfer yaa |
Hadi Erhan iyi anladık ya Aydın niye gidiyor :( |
Ben Aydının kalmasından yanayım.Transfer gerekli olabilir ama aydının gitmesi gereksiz |
Türkiye`de Saat: 16:20 . |