![]() |
Runje, “Bir türlü uyum sağlayamadım. Ayrıca haftalardır çözümlenmeyen bir ev sorunum var. Ama en önemlisi de, eşim ve çocuğumun yanımda bulunmamaları. Bütün bunlar üst üste gelince motivasyonumu kaybettim” karşılığını verdi ve sözlerine şöyle devam etti: beyler su kisim cok onemli!! RUNJE cok iyi bir kaleci bir sey olmas merak etmeyin. |
ruunje kaleciydi dimi :D |
keşke...keşke... ama gittiğinde de kesin bizi maddi açıdan büyük zarara sokar... öyle isterseniz giderimdeyip kestirip atması değil... arkadaşlar görün bakın bu RUNJE bizim başımızı çok ağrıtacak gibi... adam nasıl en iyi kaleci seçilmiş anlamadım...fransada falan kalecimi yok diyecem ama alakası yok bilmiyorum artık...tek kötü yabancı transferimiz... |
Ben güvemiyorum ama Mecbu Güvenmem lazimn :( |
Runjeye zaman tanıyalım. Her kaleci yeni gittiği takımda ilk zamanlar uyum aşaması geçirir. Bunlar normal sayılabilir. Ona güvenelim, biraz sabır. Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum. |
runjeye destek olmak lazım bi sorunu var ama çözemedi daha henüz,ailesi falan yanında değilmiş galiba bi de ev sorunu varmış,bunları çözüp bir an önce maçlara konsantre olması lazım |
cordoba da ilk geldiğinde böleydi biraz zaman |
runje gerkli seviyeye ulasacak...böle yalan haberlere prim vermeyelim... |
Bir kere burası fener değil,1 maçta hatalı gol yedi diye kaleci göndermiyeiz biz ve ayrıca değil runje kralı bile beşiktaş antronerine ret çekemez.O kadar kolay değil bu işler.Yalan haber olduğu belli,yakında istenilen hale gelir runje,boş kaleci olmadığı kesin.. |
runje risk almasını seven bir kaleci ama hatalı gollerde yiyor toparlanması lazım yoksa onu ocak ta yollarlar medyada febeli volkan ile ilgilendiğimiz yazıyo heralde onu almaya çalışacaklar ama biz başka bir eziki istemiyoruz |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |