![]() |
Caner müjdeyi verdi Beşiktaş ile her konuda el sıkışan Caner Erkin, milli takım kampında, arkadaşlarına müjdeyi verdi: Ben anlaştım. CSKA´dan bonservisimi alıp, resmi imzayı atacağım. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...3CANER4233.jpg Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçmiş ve Mehmet Topuz ile Caner Erkin’e yönelmişti. Mehmet Topuz’la her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar’ın, CSKA Moskova forması giyen Caner Erkin’le de söz kestiği ortaya çıktı. A Milli Takım kampında, arkadaşlarıyla bu gelişmeyi paylaşan Caner, “Benim açımdan hiçbir sorun yok. Beşiktaş beni uzun süredir istiyordu. Geçen yılın devre arasında da ‘Evet’ demiştim, ancak kulübüm beni vermemişti. Şimdi CSKA ile Beşiktaş’ın ortada buluşacağına inanıyorum” dediği öğrenildi. Temaslar devam ediyor Siyah-Beyazlılar’ın CSKA Moskova’yla temaslarını sürdürdüğü belirtilirken, pazartesi günü bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in bu transfer için 3.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı kaydedildi. |
Mehmet Topuz'dan çok daha faydalı olacağım bir isim... Müthiş olur.. |
çok iyi bir isim inş. gelir |
3.5 Milyon €'ya vermezler, verirlerse CSKA'da enayileşmiş derim... |
3.5-4'e biter bu transfer, süper olur valla, haydi başkan, güveniyoruz sana, bitir şu işi... |
caner gelsin isterim |
Alıntı:
Ortaları da iyi üstelik! :D |
caner ve ismail köybaşı alınırsa sol taraf tamamdır... |
Genc ve dinamik, süper olur bence sol kanat icin!! Hiziyla sol acikta oynatabiliriz, Deli kendi pozisyonu vermek istemezse, vermez:D |
Alıntı:
|
4 milyon çok fazla bence..2.5-3 arası bitirmemiz gerek..Bolluk içinde yaşamıyoruz sonuçta.. |
ortalık yıkılıcak yavaş olalım kıskananlar var:D:Dtopuz diye tutturanlar var canerin bonservisinide alın ezikbahçe |
müthiş bir sol ayak..3 e 5 e bakmadan alınmalı.. |
topuz ve bu en cok istedigim turkler antepten murat ceylan ve ismail koybasi ile turkiyeden futbolcu alimi durdurulsun artik bence |
Şu adam gelsin... Gerçekten çok faydalı olacak bir isim... Hiç olmazsa şu Topuz bunalımından kurtuluruz... |
inşallah alınır |
Türkiye`de Saat: 09:09 . |