![]() |
duyum aslında forumlarda duyum yazmayı pek sevmem ama dayanamadım uye oldum. 1-)bobo kesin gidiyor. 2-)bobodan gelecek parayla newcastle dan obafemi martins alınacak 3-)gaziantepspordan 1 genc oyuncu alınacak.ismini hatırlamıyorum kaynagım:m.berk |
obefemi martins çok iyi bi futbolcu hem beşiktaşımızada yakışır,biraz yaşlı diye hatırlıyorum ama faydalı olur bence |
bncede martin ııı ama boboda fena deel ama bızım sanpıyonlar lıgnde hedfımız varsa daha kalıtelı ısımler bulmalıyızz ıkıncısı gencler e arık fırsat verınnnn |
Bakalım transfer sezonu açılsın da görelim... Duyummuymuş atışmımış? |
Oleeey be Iste adam akilli bir transfer O.Martinsi bir kac kez yazdim bir tane de takima beyin yani 10 numara lazim ve Mark Gonzales veya Aleksander Hleb |
Bende bu tip duyumlara inanmam ama umarım böyle bir şey olur...Olmasını çok isterim... |
beşiktaş bobo satılmayacak diye açıklama yapmamış olimpiakosla görüşmedik demişler inşallah ismaildir o duyum güsel süper mario |
Hayırlısı olsun |
Martins = Youla+Aghaowa/2 bir oyuncu eskeza interde newcastleda oynadı diye akıllar başlardan gitmesin. İsmine değil cismine bakmak lazım oyuncunun. Martinsle her takımında bitiricilik sorunu var, topa vuramıyor diye dalga geçildi, bu mu Bobo yerine istediğiniz süper santrafor? |
Martins çok iyi abi yaa, ne son vuruşlar yapıyor öyle kalıyorsun valla...Bence Martins çok iş yapar... |
ismail i sivasspor antep maçında izledim yetenekli bi oyuncu |
duyuma cevap, klüp acıklama yaptı daha Bobo nun bi yere gittigi yok, newcastle ligden düştü,ona bonservis parasını kim ayarlıycakda boboda gelen parayı verecekler miş? bence biraz haberler tutarsız saygılar... |
Alıntı:
|
bize yakışan ve futbola aç yetenekli genç oyuncular lazım bize paraya ve futbola doymuş adam bizde oynamaz |
Alıntı:
|
Hem isim olarak hem de oyun olarak Bobo'dan daha iyi bence...Bide abi eğer Bobo sizin övdüğünüz kadar iyi olsaydı bugün Martins'in oynadığı kulüplerde oynardı, şöyle bi bakıyorum da Olimpiyakos'tan başka isteyen de yok Bobo'yu... |
martins holoskonun alternatifi olarak düşünülür bobo nun değil. bize adam gibi pivot santrafor lazım |
Martins :rolleyes: Yani yine yanlis is olur...bize sirti dönük top yapabilen is bitirci bir forvet gerekiyor... |
martins mi :D:D hadi inş zenci dedinmi akan sular durur zenci adamlar pis deparm atıo hepsi atlet :d |
Martinsi Youtube dan izlemenizi tavsiye ederim adam acayip ya Besiktas formasi altinda cok gol atar ve herkes biliyor ki Fener Siyahi Sever !!!! (Les Ferdinand) (Pascal Nouma) Amokachi |
fener siyah sever martins gol atmayı sever |
martins güzel olur ayrıca yaşıda 25. 1984 doğumlu martins yaşlı değil .aslında alınabilirse taraftarın nouma kadar seveceği Djibril Cisse alınsa hepten müthiş olur. |
Alıntı:
|
ben inanmam böyle duyumlara |
k.bakma birader sen ronaldinho haberini de yaptın kafa mı yapıon milletle düzgün hareket et bence burada ciddi ciddi konuşuyoruz ortalıgı karıştırma mria berkle görüşmüşmüş |
forvet deil santrafor lazım bizee |
obefemi martins Youla'ya döner yanına alabilecek misin bi Adriano ne bilim bi uzun santrafor ancak belki o zaman.. |
kusura bakmayim ama ben o.martins'den daha büyük bir transfer bekliyorum...... |
ya tevez yada vagner love alınsın... bu adamın bitiriciliği yok... |
sana katiliyorum |
luis fabiano clemente alınmalı bence şu anda alabilecegimiz değerde. Bence o alınırsa beşiktaşımız dünyadaki en iyi ve sansasyonel bir transfer yapmış olur.Ş.ligi içinde süper olur yanında kim oynarsa oynasın.bırakın martinsleri falan işe yaramaz adam onların hepsi büyük düşünmek lazım türkiye için değil avrupa yı düşünmemiz lazım arkadaşlar.Yönetiminde artık gözü yukarılarda olmalı avrupa da başarı her kazanılan mac için ve gecilen tur için ne kadar alacagını düşünerek transfer yapılmalı.süper bir golcü diyorum forvet demiyorum.luis fabiano clemente ayarında adam alınmalı hava toplarına da hakim süper bir adam. |
oo luis fabiano iyi olur |
taklası yeter beyler yapmayın biz deilmiyiz noumanın son senesinde inanılmaz goller kaçırmasına rağmen takımı ateşlediği için onu çooook seven hep oyunda kalmasını isteyen ki bu adam öle çok yaşlı değil yaşlı demişler ama türkiye ligini daha 3-4 sene götürür avrupa içinde tecrübesi yeter adamın yanyana oynadığı forvetlere bi bakın yaw |
Her kafadan farklı bir transfer haberi çıkıyor. Buınaltıyo cidden beni ya bu haberler Tevez-Gudjonsen-Martins-Kuranyi-Ronaldo-Almeida vs.. daha aklıma gelmeyen bi sürü isim yazıldı. Bıktım şimdiden:D:D Eminimki daha bi bu kadar da çıkacak |
Tevez-Gudjonsen-Martins-Kuranyi-Ronaldo-Almeida bunlardan hicbiri gelmez bence |
Alıntı:
Aynen kardeş isimler doğru bunlar gelmez ronaldo bile gelmez bize :) rosenberg gelcek bence ki bobodan fazlası yok onunda ... martins de olabilir |
yaa rosenberg cok kötü ts de oynayabilir ama bizde oynayamaz |
bize gelcek yabancı rosenberg |
beşiktaşı amma küçülttünüz yaa abartmayın arkadaşlar istenildiği zaman iyi oyuncu alınır bu takıma ernst mesela çok kaliteli bence onun ayarında oyuncu almak hiçte zor değilll kalite açısından diyorum |
Türkiye`de Saat: 22:53 . |