![]() |
çok iidiii yaaa... ses efektide verilirse oyuncular gaza gelir walla.. :D:D |
sesi de ayarlarlar yaa, o kadar seyirci pankartı çıt çıkartmadan otururmu hiç:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gercekten çok yaratıcı bi düşünce. malta maçı için pek gerek yok ama en azından üç maçta bu şekilde SEYİRCİLİ geçirebilriz :) |
çok Iyi Düşünmüşler... Milli Takimimiz Için Başarilar Inşallah Maltayi Deviririz... |
Euro 2008 elemelerindeki ilk maçında Malta'yla karşılaşacak olan A Milli takımımızda teknik direktör Fatih Terim, düzenlediği basın toplantısıyla Çarşamba günü sahaya süreceği ilk 11'i açıkladı. Almanya'da düzenlediği basın toplantısıyla, Malta maçı öncesi takım ve sahadaki organizasyonla ilgili son bilgileri veren Terim'in ilk 11'de forma vereceği isimler şöyle: Rüştü Reçber, Mehmet Topuz, Can Arat, Gökhan Zan, Ergün Penbe, Mehmet Aurelio, Hamit Altıntop, Tümer Metin, Yıldıray Baştürk, Hakan Şükür, Fatih Tekke. Sakat oyuncularla ilgili bilgi veren teknik direktör Terim, "Maalesef Orhan ve Tolga sakatlandı. Kulüpleri ile konuşarak onları Türkiye'ye gönderdik. Gökhan Ünal tamamen iyileşti ve bir sorunu yok. Arda’nın ateşli bir hastalığı vardı, yavaş yavaş atlattı ve antrenmanlara çıktı. Onun dışında bütün oyuncularımız gayet iyi. Son antrenmanımızı sahada yapıp maç saatini bekleyeceğiz" dedi. Milli takımın 3. iç saha maçını nerede oynayacağıyla ilgili de konuşan Terim, "Anlaşma gereği ilk iki maç burada. Ama üçüncü maçı başka bir yerde oynayacağız. Ben şuraya götürürsek avantaj olur görüşüne katılmıyorum. Üçüncü maç için İspanya, İtalya ve Portekiz var. Öbür ülkeler Norveç’in iklimine yakın. 28 Mart’ta oynayacağız ve bir çok Avrupa ülkesinin ikliminin sert olduğunu biliyoruz. Bizde 24’ünde Yunanistan ile oynayacağız ki; buda bizim için sıkıntı. Benim teklifim Floransa. İtalyanların sahanın dışında tüm oyuncularımızın yanında olacağına eminim. Ancak Moldova maçından sonra Mart’a kadar resmi maçımız yok. 2 aya kadar UEFA’ya bildirmemiz lazım oynayacağımız yeri" dedi. Ergün pembe kim ya ahla bu takımda oynayabiliyor,can kim toraman varken ve yine milli seyirci şaban.nihat bile yok,yuhh sana.Terim kaldığı yerden devam ediyor.. |
bugün maketleri gördüm tv de,süper olmuş yaa:) |
Türkiye`de Saat: 11:17 . |