![]() |
Guaye transferi takimimiz icin cok iyi olur ama sadece Zapo'yu kiraya vericeksek. |
Alıntı:
|
BU ADAM GELSİN VAR YA FORMASINDA 10 TANE ALIRIM . KORKUTU ÜRKÜTÜCÜ ADAM GÖRMEDİM . MÜTHİŞ BİR STOPER İŞALLAH GELİR |
sağlam stoper gelmesinde yara var zapo olmadı hayırlı olsun |
inş gelir ya çok iyi adam |
Sivok verilmez..Zapo büyük ihtimal kiralik verilecek ama simdi durum Zapo gider mi gidmek istemeze ne olucak :D.. Papa gelirse müthis olur ama simdi bu Medyaspor bu belgeleri nerden aliyor kim veriyor :rolleyes: |
arkadaslar iyi adam olabilir ama avrupada basari istiyorsak daha kaliteli adamlar getirmek gerekir.Zago Ronaldo ikilisi besiktasa gelmis en iyi defanslardir ona ragmen avrupada istenen duzeyde basarili olamadik.bu adam yerine gecen sene Hertha Berlinde oynayan josip simunic i tavsiye ederim inanilmaz bir defans yaklasik 20 kez izledim,bayern munchen e karsi oynarken Kloseyi maymun etti defansta ,macida 2 bir kazandirmisti en azindan bu kalitede adamlar olmasi lagzim... |
çok iyi bir transfer olur hem gençte |
Aynı bölgede 2 yabancı hakkını kullanmak çok akıllıca değil. Üstelik Toraman var orda. Toraman oynar büyük ihtimalle yanına ya sivok ya bu gueye o zaman 5.5 m euro veripte yedek oturtmak çok mantıksız bence. Bir de bu Holosko ile Bobo için Türk vatandaşlığına başvursalar çok iyi olacak :) |
bence bu adam gelebilir sevinirm ben zenci stoper i kimse geçemez :D:D |
Türkiye`de Saat: 20:35 . |