![]() |
belge sahte |
adamin boyu yetiyo defansin göbegi icin... 1,92 lik kapi gibi defans, ne güzel iste! Hem oyun kurma özelligi de var ayni Sivok gibi, arkadan öne dogru sisirilen toplar göremiycez artik herhalde... Insallah gelir!! |
Sivok'u kimse gönderemez herhal bu takımdan..Öyle bir beyin mevcut değildir :).. Papa'ya gelince; iyi bir oyuncu olabilir ama bizim stoper sıkıntımız yok..Toraman - Sivok ikilisi hayli hayli götürür savunmayı...Yabancı alacaksak kanatlara, beklere alalım..Guaye'ye fln gerek yok.. |
Gelirse sevinirim.Ama Zapo kiralanmalıdır.:) |
Benim izlediğim bikaç maçında 10 numara oynadı.Sağlam bir oyuncu.Bizim ligde geçit vermez.Avrupada da çok işimize yarar.sivoktan da zapodan gökhandan da çok daha kaliteli.Bence alınırsa çok iyi bir iş olur.Faydasını tartışmasız herkes görür. |
Bence iyi oyuncu ama şampiyonlar ligi standartlarındamı emin değilim |
sivok deılde zpo kıralanabılr |
valla sivok gitmesinde |
Arkadaslar Zapo gidicek (kira veya bonservis) ve yerine bu arkadas alinacak gibi gozukuyor... Ben gecen sene 4 yada 5 macini izlemistim ve cok begenmistim... Hatta bizim maclarda hem Boboyu hemde Holoskoyu ezdi... Servetin biraz daha guclu ve atletik olanini dusunun... Ama teknigi cok iyi degildi... Bu arada benim merak ettigim bu belgenin nasil medyanin eline dustugudur... |
baya bir is yapar bizim takimda basarilida olur fiziyi zaten korkunc hem bir siyah futbolcumuz olur oda güzel olur |
Türkiye`de Saat: 17:15 . |