![]() |
Caner Erkin Beşiktaş'ımızda!!! Caner Erkin - Vikipedi Vikipedi bile yazmış Caner'de açıkladı 2009-2010 da Beşiktaş forması giyeceğini hayırlı , uğurlu olsun. |
Vikipedi yazıyor zaten hemen, çok oldu böyle...Umarım gerçekleşmiştir bu transfer, çok ihtiyacımız var böyle bir oyuncuya... |
Henüz resmi açıklama yok . |
inş. doğrudur :) |
super bi oyuncu hem cok efendi hem cok kaliteli sol tarafta her gorevi yapar ucuyoo adam ... |
Bende giderim vikiye yazarim Drogba, Ronaldinho,Ronaldo versaire Besiktasta diye..:D Ama yinede öyle gözüküyor ki Caner bize gelecek :D |
Yok sadece vikipedi değil milli takım kampındada arkadaşlarıyla paylaşmış ben Beşiktaş'la anlaştım diye hem bekde oynayabiliyor süper olur bu transfer. |
resmi acıklama gelmeden inanmam :D |
canerin beşiktaşta oynamasını isterim fink-ernst-caner-mehmet topuz bunların arkasına papa guaye ileride holosko tevez gelrse süper olr tello da oldumu tadında yenmez valla :D |
vikipedia kesin kaynak değil inanmayın hemen gelirse güzel olur tabiki ama kaynak vikipedia olamaz.. |
bence bi bomba patlatmamız artık hersene olduu gibi ezikbahçeyle gs yapacak biz yine türk alıorz hep hadi yıldırım demirören beşiktaşımıza al tevezi :D |
Bence Başkanımızın asıl bombası Caner bakın buraya yazıyorum yani foruma :D :D |
inş caner ii oyuncu ama forvet lazım ben herşeyi şampiyonlar ligi bazında düşünüorm yanlış anlamayın ben gerçekten şamp. liginde ii bi yere gelebilceimiz düşünorm |
caner beşiktaşımıza geleceğini zaten acıklamıstı |
Alıntı:
|
Wikipedi'de Fransa Milli Takımının en fazla Milli olanlar sıralamasında 10. oyuncuya bakın bi derim.. Oraya da sizin bizim gibi insanlar edit işlemi uyguluyolar..Kafalarına göre..Ekşisözlük stili gibi bişey..Resmi bir kaynak değil..Bu anlamda güvenmemek gerek.. Fransa Millî Futbol Takımı - Vikipedi |
Vikipeda senin benim gibi insanların yazdığı bir bilgi alanıdır arkadaşım. inanma sen oraya istersem ben oraya messi beşiktaşta yazarım |
Çok iyi olur! inş. doğrudur |
geler gelr hepımıze hayrlı olsun :D |
inşallah doğru bir haberdir.Gelirsede umarım yararlı olur.Hayırlısı olsun şimdiden... |
KAynak kaynak degilki |
istesem vikipediaya yazarim oraya üye ol hersey yazarsin fenerbahce ezik bir kulübde yazarsin hersey yazarsin gelecegini zaten tahmin ediyorum resmi site bir aciklasin |
Alıntı:
En Fazla Milli Olanlar [değiştir] # Futbolcu Yıl Milli Olma Gol 1 Lilian Thuram 1994–2008 142 2 2 Marcel Desailly 1993–2004 116 3 3 Thierry Henry 1997– 108 48 Zinédine Zidane 1994–2006 108 31 5 Patrick Vieira 1997– 106 6 6 Didier Deschamps 1989–2000 103 4 7 Laurent Blanc 1989–2000 97 16 Bixente Lizarazu 1992–2004 97 2 9 Sylvain Wiltord 1999–2006 92 26 10 İbrahim Üzülmez 1994–2006 87 19 muhahaha :D |
gelirse bjk çok faylaı olur daha genç milli takımda da oynuyor tecrübede kazanıyor gelirse iyi olur ama bnce sol bek daha garanti bir oyuncu almalıyız |
ya kendısı kampta soylemış zaten yenı sezon beşiktaştayım dıye başka kaynaga gerek yokkı hayırlı olsun beşiktasımıza ama heralde bomba dedıklerı başka bırıdır.. |
Kendisi nerde açıklamış yaw? Yok öyle bi haber hiçbiyerde.. |
Caner kendi açıkladı ya kampta ha son anda vaz geçerse oda ayrı bi konu ama şu an Caner Erkin Beşiktaş'a çok ama çok yakın diyebiliriz |
Kendisimi açıklamış? Önemlimi artık bu kadar yaşadıklarımızdan sonra kendisinin açıklaması? Bonservisi kimde? Sözleşmesi kimde? |
Insallah doğrudur , doğru oLdugu takdirde güzel transfer oLur. |
febe uyanırsa hemen bonservisini alır :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:49 . |