![]() |
İ.üzülmezin bölgesine transfer hakkında görüşleriniz ? Mehmet topuz gündeminden sebeb hiç konuşulmayan konu acaba yönetim yada denizli düşünüyormu o bölgeeye deli ibodan daha genç ve teknik iyi bir futbolcu ?? yada siz biliyormusunuz böyle bir transfer gündemi ben bayadır duymadım yalan haber bile olsa haberine bile rastlamadım.. tamam ibo çalışkan hırslı ama artık yeter kurtulalım bu adamdan diye düşünüyorum daha teknik pas yapmasını bile orta yapmasını bile bir futbolcu görmek istiyorum o bölgede acikcasi... not: şuan sözleşmesi bitti üzülmesin tazelenmedi daha yeni sözleşmede yapmayabilirler... inş yapmazlar ;) cisseden boşalan kontejyanı bu bölgede kullanabiliriz sanırım....cissenin yerini inş mehmet topuz doldurucak ... |
Kesinlikli o bölgeye bir isim alınmasından yanayım.İşimiz deli ibo ya kaldıysa Allah'a emanetiz demek |
Caner gelirse riske girilerek forma verilebilir..İbo da alternatif olur..Zaten Ekrem de oynayabiliyor o mevkide..Ama Caner olmzsa kaliteli, isim yapmış bir yabancı alınmalıdır..Jansen, Atouba, Maxwell, Mathieu gibi.. |
İboyu kimse kesemez:D |
35 yaşında tamam hırslı tecrübeli ama Allaha emanet sahiden o milli maçta golü nasıl attı hala inanamıyorum ilk goluymuş zaten milli takımdada helal olsun....inş iyi bir oyuncu düşünüyorlardır... |
Caner yada ismail |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben ismailden yanayım.iyi oyuncu.3-4 defa izledim.İş yapar |
Alıntı:
|
Alıntı:
teknigi olan diri bir yabancı istiyorum oraya :) bakalım daha çok günler var neler olucak :) |
Alıntı:
|
taiwo,riise,maxvel bunlar olmzsa atouba |
ibo 40 yaşına da gelse yine ilk 11 çıkar böyle manyak bi adam kimler geldi kimler geçti o bölgeden sadece 1 alternatif var oda bizim deli tamam ben bırakıyorum futbolu derse boşuna deli demiyolar bu adama |
riiiiise |
caner o kadar defansif değil oraya han yapar çağlar stoperde oynuyor benim ilk tercihim ismail köybaşı olurdu moskovada Türk statüsnde oynayan bir alman var maişk fathi oda iyi yabancı kontenjanını orda kullanmayalım |
malik fathi olabilir türk statüsünde fena admda deil cok iyi değilsede |
Tabi ki düşünüyordur yönetimde zaten. Ama dünyada oyuncu bulmak zor olan bir bölge sol koridor. O bölgede oynayanlar hep kıymete biner. Gençlerde pek çözüm olmuyo oraya. Ben Aydından çok umutluydum ama olmadı:( |
taiwo,riise yada jansen den biri olursa müthiş olur.. |
yıllardır sol bek arıyoruz o mevkide oynatıyoruz ama deli o formayı kapıyor ve oynuyor aldığımız adam fos çıkıyor caner le anlaşılmış galiba nasıl birisi bilmiyorum arkadaslarım çok yetenekli hızlı bir oyuncu olduğunu sölüyolar bnce caner alınsada delinin yedeği olur ancak |
caner gelsin.deli zaten onu da keser bekler çocuk bi kaç sene daha :D |
en gerekli bölge atouba iyi olur olmazsa brezilyadan hızlı atağa çıkabilecek bir yabancı getirilebilir ama onuda deli keser :)... tahminim bu bölgeye transfer yapılmayacağı... |
riise ve antepten genç ismail diolar ama üzülmez takımda kalırsa onlarıda keser en iyisi alınırsa bunlar üzülmezi göndersinler :):) |
alınabilirse kesinlikle riise olmalı yerli olarakta ismail köybaşı caner erkin ve çağlar olaiblir hepsine sevinirim |
riise olabilirse güzel olurdu ama yabancı sınırlaması var işte.o olmazsa eğer türk alınacaksa g.antep den ismail tabii ki. |
o bölgeye caner kesinlikkle olmaz caner orta sahada verimli olur. solbekte oynayacak adam o bölgenin oyuncusu olmalı ekremlede olmaz. bence solbek için 2 oyuncu alınmalı birisi riise diğeride ismail ya da çağlar olabilir. ibrahim üzülmez hem yaşlandı hemde bıkkınlık getirdi. topu sol tarafa götürüp geri dönmesi çıldırtıyor beni. tamam 9yıllık emeği var bu takıma ama o nunla olmuyor işte. riise yada onun ayarında bi yabancı alınmalı. sadece yerli bir solbek alınırsa kim alınırsa alınsın yine üzülmez oynar yine çıldırtır bizi. |
caner-riise den biri kesinlikle... |
Alıntı:
|
Sol beke ne koyarsan koy İbrahim Ü-ZÜL-MEZZZ!! |
Caner işi olmamış herhalde. Oraya İbo'nun kesmesi söz konusu bile olmayacak biri alınmalı. Atouba veya Riise. İkisinden biri çok iyi olur ama transfer yapılmalı. Yapılacağından da şüphem yok. |
ismail'i alalim!!! ibo iyi degil |
Türkiye`de Saat: 12:15 . |