![]() |
Bi Soru Da Benden Olsun yaşlı bir kadınla yaslı esi evde yalnız oturuyorlarmış.Yaslı kadın orgu orerken yanındaki yaslı adam uyuya kalmış.adamın ruyasında evine hırsız girmiş tam adamı bıcaklayacakken(ruyasında) orgu oren esinin şişi adamın karnına deymiş(gercek) ve adam kalp krizinden ölmüş. Bu konudaki mantık hatası nedir???????? |
ölen bir kişinin rüyasını nereden bileceğiz???;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
öyle elinde başka soru varsa sor istersen, ya da ben sorayım... |
yaşlı olan kadın manyak mı ki şişi adamın karnına batırıo... ve birde şaçma olan şey ;adamın ruyasında hırzıs adama bıcak sokarken kadının aynı anda şişi karnına batırması bana saçma geldi... |
yanıt coktan gelmiş bile ühüh::S:D:D:D |
musa süper sallıosun devam et.. :D:D:D |
yaşlı olan kadın manyak mı ki şişi adamın karnına batırıo... ve birde şaçma olan şey ;adamın ruyasında hırzıs adama bıcak sokarken kadının aynı anda şişi karnına batırması bana saçma geldi... niye buda mantıklı bence sallamayla alakası yok walla düşünerekten söyledım yae..walla sallamadım |
abicim mantık hatası diil biraz anlatım bozuklığu arıyacaksın mute direk onu düşünerekten buldu onu.. :D:D tabi ölen birinin rüyasını nerden öğrenicez o da varda üfff tamam yeter boşwerin nasıl olsa doğru cvp geldi.. :D:D |
heheh bu arada tebrikler mute... walla pratik bi zekaya sahipsin bunu değerlerdir... |
ama burda birde anlatım bozukluğu yokmu yaşlı kadın ve adam evde yalnız oturuyorlar sözcüğü bana göre anlatım bozukluğu var sizcede öle dimi yalnız tek başına anlamında değilmi |
ama burda birde anlatım bozukluğu yokmu yaşlı kadın ve adam evde yalnız oturuyorlar sözcüğü bana göre anlatım bozukluğu var sizcede öle dimi yalnız tek başına anlamında değilmi |
ewet yae aslında bi tane değil bir kaç tane var |
Türkiye`de Saat: 21:48 . |