![]() |
Riise'yi listeye aldık Yönetim kurulumuz, geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan Roma'ya transfer olan John Arne Riise'yi transfer listesini aldı. Önümüzdeki sezonŞampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaşımız, kadrosuna tecrübeli isimler katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah Beyazlı yönetim bir yandan önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen yabancı futbolcularla yolları ayırmak için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da şampiyonlar liginde başarılı olamak için Avrupa'nın önemli futbolcuları ile temasa geçiyor. DHA'nın servis ettiği habere göre; yönetim kurulumuz, geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan Roma'ya transfer olan John Arne Riise'yi transfer listesini aldı. 29 yaşındaki Norveçli sol kanat oyuncusu 2001 yılından itibaren 7 sezon Liverpool forması giymiş, ardından da Roma'ya transfer olmuştu. 2008-2009 sezonunda ise 41 maçta Roma forması giyen Riise'nin 2 gol kaydetti. Roma ile olan sözleşmesi 2012 Haziran'da sona erecek olan Norveçli futbolcunun için yaklaşık 5 Milyon Euro bonservisi bedeli isteneceği ve Siyah Beyazlı kulübün bu futbolcuyu kesin olarak almaya karar vermesi halinde Roma ile temaslara başlayacağı kaydedildi. Kaynak: DHA |
valla ben hatırlıyom liverpooldayken 150 bin euro civarı az para anlaşılamamış almamışlardı şmidi 5 milyon eurolardan bahsediyolar... |
gelsin be iyi adam. |
Kullanacağı taçlarla bile Türkiye'de asist kralı olur.Atacağı bomba gibi şutları söylemeye bile gerek yok.Umarım bu transfer gerçekleşir,en az 3 yıl sol tarafta sıkıntımız kalmaz. |
Süper adamda buda bi dedikodu ama inanın arkadaşlar çok bomba bi transfer olacak bı yıl bizde |
Romadan gelirmi? Roma satarmı? Belki Ş.ligi için gelebilir. Kalitesi zaten belli. En iyi sol kanat olur şimdiye kadar Türkiyede oynamış. Bana şimdilik hayalden öte gelmiyor. |
İleriye ne toplar dağıtır bee!! Yanlız bu 5 milyon euro bonservis kafamı karıştırdı.Nasıl olabiliyor bu fiyata? |
Barcelona 'da bu adamın peşinmde , biraz zor transfer olur |
Alıntı:
John Arne Riise zu FC Barcelona? - Forum: Rumour Mill - Fußball - transfermarkt.de |
baba ne listey miş ya 50 kişiyi geçti . medya yorulduk artık yeter başka isim yazma . |
Alıntı:
hem barca istemez onu |
barçanın alma ihtimali düşük riiseyi belki alırız hadi bakalım:) |
Yav Barca napsın Riiseyi Abidal ve Sylvinho var adamlarda Alla Alla |
Anca listeye alırız :D |
vallaha haberi çıktığından beri 4 gözle bekliyorum. bi riise bide papa guaye.inş. alınır riise |
İyi para verirsek gelir, neden olmasın...5 milyon €'dan fazla istemezler bonservisine, 3'te futbolcuya verirsin gelir...Alacaksan da böyle adam alacaksın zaten, soru işareti kalmayacak, inş. şöyle sağlam bir adam alabiliriz şu sol beke... |
riise tevez gibi hayal değil, alınabilir, öyle ahım şahım astronomik fiyatlar da vermemize gerek kalmadan alabiliriz, yıllık ücreti de türkiye'ye gelen yıldızlara nazaran daha düşük olur, doğru bir staratejiyle takıma kazandırılabilir, şampiyonlar ligi bileti bu konuda en büyük artımız olacaktır, çok da iyi olur, bakalım... |
bence istersek alırız yeterki başkan istesin |
resmi olarak açıklanmadıktan sonra transfer haberlerne inanmıorm çnkü çoğu yerde yanlış haberler oluyo, ama doğruysa çok faydalı olur Beşiktaş'a |
walla istenirse alınabilcek bir oyuncu ve süperde olurr |
riise artık bizden biri |
Alıntı:
Abicim oranında kolpa basını var:D:D Sadece Türkiyede yokki:D |
arkadaşlar riiseyi barçanın istediği haberi yalan değil açıkcası abidalin alternatifi olması için düşünüyorlar yoksa gelmesi imkansız değil ve gelse gerçekten harika bir transfer olur... |
artık bu sene alınsın yıldız bir oyuncu |
defansta daha yabancı kontenjanını dolduralım :) |
en çok istediğim 2-3 adamdan 1 i |
hiç kimse Deli İbo'nun yerini tutamaz:) |
riise bize gelme ihtimali yüksek barcelona haberi olabilir barcanın önceliği zhirkov ve ashley cole bunlardan birini alıcaklar |
listeye alindi......öylede kalir....;) ama gelse cok güzel olur... |
gelirse en az 5-10 arası gol atar bek olmasına rağmen türkiyede tabiki frikikte atıyor hayal ama keşke gelsee |
alınırsa yönetimin son zamanlarda yaptığı en olumlu iş olur |
riise yi barcelona istiyormus bize gelmez |
ismail'i alalim |
Türkiye`de Saat: 06:20 . |