![]() |
Gelin 2009-2010 Beşiktaş 11 ini Belirleyelim Arkadaşlar Ama sadece gündemde olan ve hayali olmayan transferleri ekleyebiliriz buyrun başlayalım ilk benim 11 im olsun !!! ------------------Rüştü------------------- Ekrem Dağ----Papa----Sivok----Caner Erkin -----------Ernst--------Fink--------------- -----Mehmet Topuz----------------Tello--- ---------------Holosko------Nobre--------- Yedekler: Hakan Arıkan Gökhan Zan İbrahim Toraman Delgado Yusuf Bobo Erhan Güven Gidecekler: Serdar Kurtuluş --- Kiralık Serdar Özkan ----- Kiralık veya bonservisiyle Zapotocny --------Bonservisiyle Aydın--------------Zaten gitti (Keşke Kiralık Olsaydı) Erkut--------------Kiralık Batuhan-----------1 yıl daha kiralık İbrahim Üzülmez----Maalesef jübile Buyrun Sizin Kadrolarınıza ve benim kadrom hakkındaki görüşlerinize |
------------------Rüştü------------------- Ekrem Dağ----Papa----toraman----Caner Erkin -----------Ernst--------Fink--------------- -----Mehmet Topuz----------------Tello--- ---------------tevez------Nobre--------- |
Tevez hayali değil mi :) ? |
benze milyonuncu konu belki de arkadaşlar bunun gibi bir sürü konu var oralarda paylaşamıyormusunuz düşüncelerini herkezin ayrı ayrı konu açmasına gerek yok bunun için . |
Alıntı:
neden kendımızı bu kdr küçümsüyoruz ki anlamıyorum ronaldınho uda alırız tevezıde alırız kardesım :D:D |
Hayallerin güzel ama hayal gerçekten Tevez'i biz alsakda ManU satmaz ;) |
Alıntı:
|
arkadaslar avrupada basari icin bircok önemli transfere ihtiyacimiz var, ---------------------rüstü----------------- ??-------Ibrahim Toraman----Gökhan Zan------Risse --------------------Ernst------------------ Mehmet Topuz---------------------------------Tello ------------------Riquelme-------------------- -----------Tevez----------Holosko |
Riquelme futbol hayatının sonuna gelmiş biri sanırım Boca'dada bırakacak ;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:56 . |