![]() |
arkadaslar bundesligada 30 mac ilk 11 oynamis bir adamdan bahsediyorsunuz emin olun ki cisse den daha iyi. Ernst ve Fink orta sahasi hayli defansif olacaktir orta sahamiz surekli saglam kalacaktir ki sikca yasadigimiz savunma hatalarida minimuma iner. Ancak finkin gelisi bir anlamda caner ve topuzun transferini de mecburi hala getiriyor. Bu yuzden sagda topuz solda tello sag ve sol back den da caner-dag ikilisi gibi kanatlardan daha cok bindirme yaparak gol aramak gerekicek. Yukarida arkadaslarin verdigi linkteki yorumlara da bir goz atin lutfen fink geliyorsa cok daha iyi bir 10 numara gerekiyor ve mutlaka topuz gerekiyor. |
fink cisseden iyimi diyenlere hatırlatma cisse kendisi gitmek istiyor arkadaşlar aynı bobo gibi o yüzden bu şekilde yorum yapmaya gerek yok fink hayırlı olsun uzun zaman izlenmiş istikrarlı bir oyuncu faydası olacaktır muhakkak hayırlı olsun beşikltaşımıza |
zago neyse finkde odur...yararlı olucaktir iciniz rahat olsun.... fink değilde...bu nobreye verilen bukadar parayı sorgulamak lazım....hiç ısınmadım gitti bu adama neden direttiler anlamıyorum...birde delgado sorunu var bir türlü düzelmedi giitti eger düzelmicekse defolsun gitsin alternatifini arayalım ...yusuf zaten koşamıyor tek devrelik adam....işimiz bu sene çok zor....berbatov gibi iyi bir forvet lazım ... |
Alıntı:
|
at finke at finke topu :D:DD: |
ADam sahaya çıkıp oynamadan lütfen değerlendirme yapmayalım arkadaşlar... Hayırlısı olsun diyelim geçelim. |
hayırlı olur inş. ii bi transfer |
walla ben fink i izlemedim ama kafa toplarına hakim iyi kafa vuruyo şut olarakta gollere bakılırsa tabiki yararlı olucaktır hele ernst dedikten sonra en kefilim hiç şüphem yokk beşiktaşımıza hayırlı olsun inşallah çok başarılı olurr |
acıkcası ben appiah emana tarzı hem cok dinamik hemde diripling yapabilen öne doğru oynayan bi adam veya topuzu içe çekip sağ kanada mancini ziani gibi bi adam isterdim finkle evet orta sahada defansif anlamda güçlendik ama umarım beraberlikler takımı olmayız creativ oyuncumuz sadece tello kalıyo ben biraz hayal kırıklığı içindeyim doğrusu bu finkin ismi ile ilgili değil oyun yapısı ile ilgili |
Unutmayalım ki Delgado'yu daha yollamadık. Bahsedilen transferleri yaparsak zaten tek forvete dönecekmişiz gibi bir his var içimde yeniden... |
|
tek forvet oynayalımda holosko nolcak ozaman |
Hayırlı olsun zaten biliyorduk aylar önceden bu transferi . |
Alıntı:
|
Fink Beşiktaşımıza Hayırlı olsun Demekki cisse Gitti |
hayırlı olsun inşallah çok yararlı olur.. |
borges: Besiktas'in Michael Fink Transferi.! fink ile herşey burada müthiş analiz edilmiş.. hayırlısı olsun beşiktaşımız için. |
umarım erns gibi uyum sağlıyabilir |
Hakikatten güzel yazmış adam. Dediği gibi banko iyi bir 10 numara lazım delgado yerine... |
Alıntı:
NOTE yazan yere bak! 1 Pek Iyi - 6 Yetersiz Bundesliga - Vereine - kicker online |
adam daha topa dokunmadan onu elestirmek dogru degildir bu adam cisseden iyimi kötümü demek icin daha erken bakip görecez ve umiyoruzki iyi uyum saglasin ernst ile |
aman rakipler orta sahada fink atmasınlarda :) |
Daha sahaya çıkmadı adam hemen eleştiri Oldu olacak göndersinler falanda yazın.. |
hayırlısı olsun bakalım ;) |
yanlış transferlere geri döndk hayırlısı erhan fink derken nereye gidiorz acaba |
bence çok gereksiz bir transfer.. Fink gibi bir isimle 3 senelik sözleşme yapmak ne demek.. Malesef aldığımız futbolcularla hedefimizin yine türkiye ligi olduğunu göstermiş olduk çünkü bu kadro gelenlerle beraber şampiyonlar liginde hiçbir varlık gösteremez.. Ligde ise yine üstteki takımları yenemeyiz.. Takıma savaşçı adamdan çok klas ayaklar lazım.. Delgado ve yusufa güveniliyorsa vahim diyorum.. Bu arada Nobre'ye verilen astronomik ücreti de anlamış değilim.. Dünyanın hiçbir takımı nobreye bu parayı vermez.. Türk statüsünde olması hiçbir şeyi değiştirmez.. Bu sene şampiyon olmamız kimseyi havaya sokup yanıltmasın seneye de şampiyon olmak, şampiyonlar liginde başarı istiyorsak mehmet topuzla beraber 3 çok iyi yabancı 2 çok iyi yerli almalıyız.. |
hayırlıs olsun ne dıyelım |
alabileceğimiz en iyi oyuncu topuz gibi görünüyor cissenin yerine finki aldık delgado kalıyor bobo kalıyor bir zapoyu bulduk gönderbilicek oda gitmem derse nasıl göndericez |
hayırlı olsun.. |
''Müthiş ikili oluruz'' http://www.spor3.com/images/news/260565.jpg Beşiktaş'ın orta sahadaki Dinamosu Ernst, Fink'e kefil oldu.. Daha önce Siyah-Beyazlı yöneticilere, “Fink ile orta sahada muhteşem bir ikili oluruz” diyen Fabian Ernst, Alman oyuncunun Beşiktaş´a transferinde büyük rol oynadı Fanatik'in haberine göre, Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş’a gelen ve çifte kupada büyük pay sahibi olan Ernst, Beşiktaş Yönetimi’ne Almanya’dan arkadaşı olan Michael Fink’i önermişti. Ernst’in kefil olmasının ardından ise Siyah-Beyazlı idareciler, Eintracht Frankfurt forması giyen 27 yaşındaki orta saha futbolcusu için devreye girmişti ve kulübüyle temasa geçmişti. Ancak Fink’in Beşiktaş’a transferinde en önemli rolü yine Ernst oynadı. Süper Lig’in sona ermesinin ardından yakın arkadaşı ile konuşan Ernst, Fink’e İstanbul’u, Beşiktaş’ı ve Siyah-Beyazlı taraftarları anlattı. Havalara uçtu... Fink’in Beşiktaş’a transferine ise en çok sevinen isim tartışmasız Fabian Ernst oldu... Fink’le orta sahada muhteşem bir ikili olacaklarını ifade eden Ernst, “Bundesliga’da hep rakip oluyorduk. Birlikte oynamak bir türlü kısmet olmadı. Şimdi aynı takımdayız ve gerçekten çok mutluyum. Gelecek sezon çok iyi olacak” dediği öğrenildi. |
Alıntı:
|
Ne kadar gereksiz bir transfer ya,Ernst tarzında oynayan ve ondan daha kötü bir oyuncu aldık.Biz neden Serdar Kurtuluş'da o mevki için ısrar etmiyoruz? Hiç yoktan yabancı kontenjanını dolduruyoruz, ayrıca Mehmet Topuz gelirse nerede oynayacak, doldurduk aynı yeri oyuncularla.Defansın soluna adam almadık, Rüştü yaşlanıyor bence kaleci lazım, forvete oyuncu lazım, oyun kurucu lazım olabilir ama biz bunları yapmıyoruz aynı mevkiye oyuncu alıp duruyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin. |
Eğer Fabian gibiyse hoşgelmiştir.... Ama değilse şampiyonlar ligine gidecek bir takımın yöneticilerinin girmiş olduğu bu risk hiç hoş değildir.. |
fink hici iyi degil yaa almanlar bize gülüyorlar |
Türkiye`de Saat: 11:54 . |