![]() |
Son Bomba Rosenberg Mi ?? Beşiktaşlılara Bir Bomba Transfer Müjdesi Daha! Beşiktaş yönetimi ünlü bir golcünün işini bitirmek üzere… Mustafa Denizli’nin kasetlerini izleyerek “mutlaka alın” raporu verdiği golcü Beşiktaş’a çok yakın… İşte Medyaspor özel haberi: Beşiktaş Werder Bremen takımında forma giyen Markus Rosenberg ile anlaşmak üzere... 5.5 Milyon Avro bonservis bedeli ve yıllık 2.5 Milyon Avro ödemede taraflar mutabık kaldı. Bobo'nun Yunanistan'a transferi için Olympiakos kulübünden resmi teklif bekleyen Beşiktaşlı yöneticiler, bu transfer gerçekleşirse İsveçli yıldızı hemen Türkiye'ye getirecekler. Markus Rosenberg kimdir? Almanya'nın Werder Bremen takımında forma giyen Markus Rosenberg profesyonel anlamda futbol kariyerine 2001 yılında İsveç'in Malmö takımının altyapısında başladı. Dört sezon Malmö takımının formasını giyen forvet oyuncusu 2005 yılında 5.3 milyon Avro'ya Hollanda devi Ajax'a transfer oldu. Ajax forması altında ligde çıktığı 31 maçta 12 kez gol sevinci yaşayan Markus Rosenberg, 2007 yılında 3.5 milyon Avro ücretle Bundesliga'da Werder Bremen takımının yolunu tuttu. Werder Bremen forması altında çıktığı 73 lig maçında 29 kez gol sevinci yaşıyan Markus Rosenberg 1.85 cm boyunda ve 26 yaşında. http://www.medyaspor.com/files/image...golcu_BJK2.jpg (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! |
rosenberg fena forvet degil komple bir forvet diyebiliriz ama bu sezon öyle berbat oynadiki anlatamam onun icin bize göre degil |
hiç izlemedim |
performansı avrupayı kaldırmaz bu adamın bu sene bı kac macını izleyebıldım sans eserı berbattı form tutması zor gıbı gelıyor bana gelmesse iyi olur bence |
Boboya çok benzeyen bir oyuncu..Geçen sene çok iyi bir sezon geçirmişti bu sezon geçen seneyi arattı..Bize Pivot santrafor lazım ayrıca.. |
yok artık bu mu yoksa bomba transfer :D |
UEFA kupasi icin bile yetersiz, kaldi ki sampiyonlar liginde oynayacak bize gelince... Bence kalsin, Bobodan Nobreden daha iyi degil! |
atletik yapılı topu tutabilen aynı zamanda hızlı adam lazım rosenberg son vuruş adamı çok gereksiz |
beş para etmez oyuncu nobre bile bundan iyi artık beşiktaş bu oyunucuyu alırsa vallaha küsecem artık takıma ya bi sürü ism var gidip 2 senede 20 gol atmış adamı gtrcekler |
bırakın şunları yaa |
Bremendeki performansi olanüstü düsük. Bobo bun karsi KRAL! Bremen rosenbergi satarsa bayram eder. |
bu medya spor kolpa haber yha sallıyorlar |
dün buna benzer bi haber izlemiştim cok düz bi adam bu gereksiz olur... |
bobo satılmaz bunun yerine. |
fena adam deil tarz olarak bobonun benzeri kalite olarak bence bobo biraz daha önde bence bize bobo giderse merkez santrafor tipi bi adam lazım cardozo samaras santa cruz kuranyi gibi ama bu tarz biri bile olsa bobo dan kaliteli olmalı almeida falan alıncaksa bobo kalsın wagner lowe nin ne işi var onu alcaklarsa holoskoyu satsınlar gertci alamayız onu kafadan 20 milyon isterler |
tam bir forvet değil holoskonun yavaşı |
bu nasıl bomba ya |
ha ****** rosenberg, ne bombasi yaa |
doğrudur.Bencede holoskonun yavaşı |
gerçekten bomba transfer..pimi çekilmiş ortaya atılmış..kim alırsa onda patlar..daha iyisini bekliyoruz.. |
Alıntı:
bu ne ya eger bu sezonda yildiz transfer yapmazlarsalar, baslarim ben böyle transfer politikasina..... |
Almeida ve Kuranyi gibi ölmüş futbolcu değil.. Komple bir futbolcu.. Değişik bölgelerde değerlendirilebilir.. Çok güzel bir transfer olur.. |
arkadaslar ileride calim atabilecek biri forvet istiyorum ben bence besiktsa en hayirlisi boyle bir forvet olur .... teke tek kalinca calim atabilen sert ve duzgun vurus yapabilen bir forvet |
rosenberg almeida'dan bile daha kötü ikisini begenmiyorum |
ilk bombayi gördükmüde son bomba diyorlar.. |
rosenberg iyi oyuncu türkiyede çok iyi oynar avrupada idare eder çok iyi oynıcağını sanmıyorum |
almeida bremen'de kalcakmis |
almeida kuranyi love yalan olur bu adam gelecek demedi deme iprahimm |
Türkiye`de Saat: 09:00 . |