![]() |
hıc sasırmadım saten |
bence iki mac cezayla hic ama hic alakasi yok ne yani hakem düdük caldiktan sonra mi yapti o hareketi ? hayir pozison icabi öyle gerektiriordu ...sadece kontrolsüz bir hareketti......eger buna 2mac ceza veríliorsa nobreninkine 5mac vermeleri lazimdi...tamamen ulusuoyun gs askindán gelen bisi bu . gelecek iki maci hatirlatayim TS ve gs |
Alıntı:
|
iki maça diycek pek fazla bişey yok...ama çok yanlış zman... |
2li mucadelenın cezası 1 mactır ama bize 2 mac verdiler |
kitap kayarak mudahalelerde , gelis siddetine ve darbeye gore kırmızı veya sari verılir diyor, bencede agir bi karar sari kart olmalıydı... Olaya duygusal bakmiyorum ! |
Alıntı:
Burada sucu hakeme atmak pek dogru degildir, hakem ne kadar kotu calsa da sen sakin olacaksin. Ayrica stattan nasil gozuktu bilmiyorum, ama ben Toramanin gelisinden anladim kotu birseyler olacagini, sen sakatlayici demiyorsun ama adamin bacaginin yuksekligine baksan iyi olacak. Yordanov ayagini cekmese en azindan ayagi kirilirdi, illa oyuncuya dokunacak birsey yok, cok net sakatlayici hareket ve kirmizi kartti. |
Alıntı:
|
Valla Normal kırmızı karttı zaten itiraz etmenin anlamı yokki direk 2 maç ceza |
ali tandoğan çok formda açığı kapatır bence bakalım bugün nasıl oynayacak tigana onu bugün deniyecektir iki maçtada sağ kanatta arı gibi çalışırsa nobre çok gol atar |
Türkiye`de Saat: 16:30 . |