![]() |
gökhan inleri alsak nasıl olur? gökhan gıbı ıyı bır futbolcuyu hemde turk statusunde bır futbolcuyu nıye almıyoruz udineseden ıkı oyuncu alırken bu turk sporcuyu nasıl oluyorda gormuyor yonetıcıler hayrettt |
muthıs olurr fınk ernst topuz ınler alsana orta saha forvetede holosko tevezzz |
Gökhan süper olur yaa...Hatta Gökhan'ın alınmasını Topuz'dan daha çok isterim, ama iyi para isterler ona, en az bi 8 milyon € isterler bence...Keşke alabilsek böyle bir oyuncuyu ortasahımza... |
iyi güzel oyuncu.Gelmesini isterim |
gökhan mükemmel olur ama onu enson arsenal istiyodu bide euro 2008'de 'kısa vadede türkiye'de futbol oynamak istemiyorum' demişti... ben olsam bende aynı şeyi düşünürdüm |
beşiktaş zamanında beğenmemiş belki şimdide beğenmezler |
8 e verseler havada kapsınlar mükemmel bi oyuncu bide oyuncunun juventus arsenal gibi talipleri olduğu söyleniyo zor cok zor ama düşünsenize topuz,,,inler,,,ernst ortasahasını bu arada eren derdiyokun leverkusene transferinede üzüldüm 6 milyon gibi bi paraya gitti biraz cabalasak leverkusen yerine bize gelebilirdi uzun ,teknik , hızlı ve 21 yaşında |
hayret, nasıl düşünmüyorlar hakikaten dimi, bonservisi 10 milyon euro olmasaydı düşünürlerdi gbime geliyor benim de sanki... |
muhteşem olur... |
yani bence mehmet topuza verilecek 7-8 m eu yerine bu adama 10 verilir. fink e de gerek yoktu. ne güzel olurdu yahu orta sahamız. niye düşünmüyorlar. unut topuzu al inleri. |
bu tarz başlıklar için transfer önerileri, futbolcu veritabanı, alınmasını istediğiniz oyuncular tarzı başlıklar var, yoksa da olmalı. geçen biri de "martins'i aldık diyelim" diye başlık açmış, anasayfadan bakınca sadece "martins'i aldık" kısmı gözüküyordu, insanlar yanılıyor. medyada ismi geçen adamalrın bile %90ı yalan, bir de geçmeyenleri boşuna koymayın. |
o biraz zor |
ernst gkhan inler ligde 10golden fazla yemeyiz :DD: |
cok dogru Alıntı:
|
gökhan italyada bir isim yapdi ve bunu iyi bir sekilde sürdüriyor italyanin dev takimi ve basa ligdeki takimlar birakmaz bize |
süper olur ama arsenal bile alamadi onu |
ernst'in yanina ever banega yi alalim. cocuk 20 yasinda süper oyuncu |
Türkiye`de Saat: 01:33 . |