![]() |
nihat gelmesin!! vagner love gelir insallah |
FLAŞ!!! FLAŞ!!! Beşiktaş'tan Nihat atağı! http://ligtv.com.tr/uploads/news_man..._Nihat0016.jpg Oldukça hareketlenmeye başlayan transfer piyasasında Beşiktaş'tan Nihat atağı geldi !.. Siyah beyazlı yönetim, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği öne sürülen Nihat Kahveci için, Villarreal'e başvuru yaptı !.. Beşiktaş, İspanyol Kulübüne gönderdiği yazıda Nihat Kahveci ile ilgilendiklerini belirterek, bonservis bedeli konusunda bilgi istediler. (LİG TV) |
arkadaslar inanin inanmayin, valla rüyamda telfonda nihat ile konusmustum, ve de sorduydum besiktasa gelicen mi diye haha :D |
Ne dedi geLiyo mu :D :D |
Şu başlığı birde düzgün yazsan.. |
vagner love gelir insallah nihat zaten ispanya'da kalmak istiyormus |
İsmail Köybaşı+Nihat ikilisi bitirilirse mükemmel bir iş yapılmış olur ama yönetimin bu işi bitirmesi olanaksız |
Sevgili Haber1903 okuyucuları, çok güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Nihat Kahveci Kendisini Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzaladı. Bu sabah Başkan Yıldırım Demirören, Mario Berk ve Nihat`ın menajeri Murat Kuş`un erken saatlerde İspanya`ya giderek bu transferi bitirdiği bildirildi. Gelişmeler HABER1903 te... |
Arkadaslar Nihat gelecek. Bu saatten sonra hiçbir İspanyol klübü Nihat'ı almaz o fiyata. Bizimkiler de 3-4 milyon € teklif ediyorlar. Gelsin, yedekten ilk 11'e girebilecek iyi bir oyuncu olur. Ayrıca eski Beşiktaş'lı. Futbolu burada bırakmasını isterim... |
nihat ta gelmiyor.vagner love da gelmiyor. |
Türkiye`de Saat: 06:54 . |