![]() |
Nihat transferi yattı! FLAŞ! Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaşımız, Nihat Kahveci'nin transferinden sonuç alamadı. Ntvspor'dan Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar'ın verdiği bilgiye göre; Beşiktaşımız, Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal ile her konuda anlaşmasına rağmen yıldız futbolcuyu ikna edemedi ve bu transfer hamlesi sonuçsuz kaldı. Daha önce de Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, Nihat'ın İspanya'da kalmak istediğini ifade ederek şu açıklamalarda bulunmuştu; "Hedefi Nihat'ın İspanya La Liga'da futbol hayatına devam etmek ve öncelik tabiki Villarreal. Ama Villarreal'le bu anlamda bir görüşmemiz ve her iki tarafın menfeatine uygun şekilde yollarımız ayrılma noktasına gelirse La Liga'da bir kulüp düşünüyor kendisi, buna göre çalışmalarımızı yapacağız ki La Liga'dan da 1-2 tane kulüp var sezon sonuna doğru ilgi gösteren ve Nihat'ı transfer üzere görüşmeler yaptıklarını da biliyoruz." kaynak : karakartal.com |
Nihat madem öyle adamları niye İspanya'da meşgul ediyosun.. Baştan gelmiorum boşuna gelmyin desene.. Beşiktaş kökenli olmasaydın iyi bir küfürü yemiştin.. YAZIK!.. |
Gelmeyeceği belliydi... |
Çokta gerekli bi transfer değildi zaten...Başkan'ın amacı Nihat'ı transfer ederek Topuz transferini unutturmaktı, yani transfer yapmak için transfer yapmaktı, onun için üzülmedim buna fazla...Bu saatten sonra türk olarak başta Caner alınmalı, sonra da Aurelio-Gökhan ikilisinden birini ortasahaya alabilirsek süper olur... |
ben katılmıyorum size arkadaşlar.Gelsin! |
kendisi türkiye nin bugüne kadar yetiştirdiği en iyi golcüdür ve sonuna kadar beşiktaş için savaşack bi futbolcudur. hala nası gelmesin diyebiliosunus anlamıyorum. gelmemesinn sebebi sanırım eşiymiş ispanyaadan ayrılmak istemeyince nihat ta aile düzenimi bozamam diyerek vazgeçmiştir.... |
sevindim gelmesin |
Türkiye`de Saat: 06:54 . |