![]() |
azize, hani carsamba imza ve sapka günüydü?? Azize Yildirim, hani carsamba günü imza günüydü? Sayende gördük yine kimin ezik oldugunu*muhahaha* tutamayacagin laflar sarfetme... Yok Mehmet'e imzayi kendi elleriyle attiracakmista, yok adama imza töreninde sapka takacakmista, yok birgün herkes Fenevbahce'li olacakmista... Aaaaaallll sanaaa:D |
etoyu almaya gittivim baktım 30 milyon yuvo güviza 15 milyon yuvo paramız yetmvez bu kadavına idiot adam ya :D |
aziz yildirimi seven basina aziz yildivim kadar tas dussun INS amin deyin len :D |
amiiiinnn:D |
:beer::adore: Alıntı:
|
ezik işte hangi verdiği sözü tuttu ki ? :D |
arkadslar bır söz var herkes bılır ben burda yazamıyorum ban lanmamak ıcın ama işte :D:D yiyemeyeceğin ......... anladınz siz onu :D:D |
Alıntı:
|
amin yazamayacağım küfür ediyorum azizeye |
yaa zaten ezikk beşiktaşlı topçunun peşinden koşuyo sonra yok şu zaman attırcam diyo onuda yapamıyo bakalım daha ne eziklikler yapçak merakla bekliyorum |
Mehmet Topuz 'a , İmzalatamaz. Uğraşmayın boşa |
gaza gelmeyelim bence sapka taktırırsa topuza ki ole gozukuo yeriz bu lafları |
bence de gaza gelmiyelim çocuğun kafası çok karışık bir bakarsınınız fenere imzayı atmış belli olmaz ne olacağı |
Kafasının karışacağı bir durum yok. Nasıl geçen hafta formayı giyip poz verdiyse, o duruşu devam ettirmeyi de bilecek. Eğer aklında soru işareti varsa çıksın medyadan özür dilesin ve gidip fenevle imzalasın. Üzülmem aksine sevinirim. Bize gelecek adam çok istekli olmadığı sürece bir katkı da yapamaz... |
fenere gidecekmis ntv spor söyliyor |
adam mehmete imza atiracam demediki topuza anlasilan bilicaya imza atiracakmis oda ögrendigim kadariyla o konuda iyimis |
hikaye işte basında en cokta ntvspor yapıyor psikolojik baskıyı.Topuz fenere gidemez bizimkiler alini cabuk tutsun!ne ezik ve midesiz insanlar bunlar akıl almıyor. |
Türkiye`de Saat: 13:06 . |