![]() |
Ümit'in aklı Beşiktaş'ta Cimbom'da gözden düşen yıldız oyuncu siyah-beyazlı yöneticiler ile temasa geçti. Galatasaray'da gözden düşen Ümit Karan, yeni sezonda Beşiktaş formasını giymek istiyor... Geçen sezon ligde 18 maçta görev alıp, 861 dakika sahada kalmasına rağmen hiç gol atamayan tecrübeli santforun siyah-beyazlı yöneticiler ile temasa geçtiği öğrenildi. Daha önce kendisini isteyen Beşiktaş'ın formasını giymekten onur duyacağını vurgulayan Ümit'in, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D"Konuyu teknik direktörümüz ile görüşüp, kararımızı sana bildirelim" yanıtı aldığı ifade edildi. Denizli kucak açtı Durumdan haberdar edilen teknik direktör Mustafa Denizli'nin, "Geçen sezon bekleneni veremese de Ümit Türkiye'nin en önemli golcülerinden biri. Beşiktaş'ta oynamak istiyorsa ona kapım açık. Ancak mali açıdan kulübe yük olmamalı" yanıtını verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine siyah- beyazlı idarecilerin kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Ümit'e 'maliyetin düşük olduğu takdirde seni alabiliriz' mesajını ilettikleri bildirildi. |
Denizli'nin en korktuğum şeyi de bu, sönmüş, yaşlı türk futbolcularını istemesi...Yusuf'u aldı tuttu ama onun tutacağı belliydi, gerekli bi elemandı en azından, ama Ümit'e falan hiç gerek yok şimdi... |
Ümit'in son vuruşları Türkiye'de hiç bi forvette yok bence...Adamın attığı bütün goller birbirinden ilgiç zaten..1-2 sene öncesi olsa seve seve alınsın derdim ama artık eski formunda da değil..Eski gücünde de..Larissaya hayırlı olsun..Alacağımızı düşünmüyorum.. |
yok artık umıt karan |
istemez kalsın |
gelmesin |
Bence alınmamalı |
gelmesin |
yok artık |
Lütfen gelme |
yaşlandı artık ümit karan. işimize yaramaz |
biz alıştık kardeşim makalelemiydi neydi en çok o konuşuluyodu yanlış hatırlamıyorsam o dönemde gittik serici aldık :) bu sene de almanlar vay efendim nene sand falan derken ümit karanı alırız olur biter |
yunanlar istiyormus bize gelme ümit |
Yalan haber olma ihtimali yüksek.Larissa'ya gitti diye biliyorum. |
gelmesin zaten gitsin tümerle takılsın oralarda bak bobo da gelio |
yalan haberdir, doğruysada gelmesin |
valla bizim aklımız sende değil kusura bakma.. |
sakın!! |
saçmmaaaa |
cirkef herif, sakin takimima gelme!! git yunan'a orda oyna... |
aman allah korusun bide yamalıcaklar yaa adam iğrenç oynuyo bitmiş herif kalsınn |
AKLINI ALIRIZ ONUN MAHALLEMİZDEN GEÇEMEZ |
Beşiktaş tabi... Adamın aklını alır AKLINI!... |
gelsin bence... kadro genişliği açısından alınabilir |
bu haberlere itimat edip ona buna sallamayalım da... |
istemezük ! |
Bu saatten Sonra Gelmesinin bi anLamı yok |
Allah yazdıysa bozsun! hasan şaşta gözden çıkarıldı ona da kucak açar mı acaba? |
ümit karan cok usta bir forvet oyuncusu cok iyi sutlari var tam golcü ama artik o ümit karani göremiyorum ve gelmesini istemem |
Gelmesin. |
Helal olsun, bu adamladamı ilgilenecektik .. Bu taraftara kan ağlatmayın yeter ! Fener'in Cimbom'un eskilerini yıldız die almayın yeter ! Yeter ulan ! |
eziklerden ve cinconlardan futbolcu görmek istemem yeterince görduk |
h.şaş ile sivasa git ümit sen |
Artık bu diskoya götürür taraftarı , gece kuşu karan.... |
:S:S gelmesin bencee |
ümüt karanın aklı bizde olur ama umarım bizimkilerin aklı onda değildir |
Türkiye`de Saat: 02:03 . |